Τα T-shirts που χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι

Το αγαπημένο must-have σε νέες καλοκαιρινές περιπέτειες.

T-shirts

Με τα δεδομένα της μόδας να αλλάζουν κάθε σεζόν, η γκαρνταρόμπα δεν σταματά να ανανεώνεται υιοθετώντας νέα trends. Υπάρχουν όμως μερικά κομμάτια που δεν "πεθαίνουν” ποτέ. Τα βασικά, διαχρονικά items στα οποία οι σχεδιαστές επανέρχονται ξανά και ξανά. Τα essentials που δημιουργούν την βάση του στυλ, όπως το εμβληματικό T-shirt.

 

tshirt

Καμία γυναικεία ή ανδρική γκαρνταρόμπα δεν είναι ολοκληρωμένη χωρίς ένα ή περισσότερα T-shirts. To μαγικό μπλουζάκι στο οποίο η μόδα υποκλίνεται ξανά και ξανά υπογραμμίζοντας τη διαχρονικότητα και τη δυναμική του παραμένει πάντα new και γίνεται κυρίαρχος των καλοκαιρινών looks με τα πιο φωτεινά χρώματα και τα πιο ευφάνταστα συνθήματα απογειώνοντας την τάση logomania.

shirts

T-shirts και φούτερ, Inky

Η απάντηση στο ερώτημα "ποιο T-shirt να φορέσω σήμερα;” βρίσκεται στο brand Inky. "Το σύμπαν, οι μουσικές μου, τα όνειρά μου” γίνονται πηγή έμπνευσης για τα Inky, όπως μας λέει ο δημιουργός τους Γιώργος Τριδήμας.

Inky

T-shirt, Inky

Τα χαρούμενα T-shirts με τα πειραγμένα, free-spirited σχέδια μπαίνουν σε καλοκαιρινό mood για να μας ταξιδέψουν στην ανέμελη πλευρά της ζωής. "Don't forget to play”, "You are what you listen to”, "Nothing is real” και πολλά ακόμα "χωρίς λόγια” σχέδια τυπώνονται πάνω σε κομψά μπλουζάκια από μαλακό βαμβάκι και στέλνουν μηνύματα μόδας, αισιοδοξίας και μοναδικού στυλ.

T-shirts, Inky

T-shirts, Inky

Βρες τα T-shirtrs Inky εδώ.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i