5 πανεύκολα χτενίσματα που θα σου εξοικονομήσουν πολύ χρόνο τα πρωινά

Ώστε να ξεκινάς τη μέρα σου με τέλεια μαλλιά, γρήγορα και εύκολα χωρίς άγχος.

χτενίσματα iStock

Ο Σεπτέμβριος σηματοδοτεί την επιστροφή στην καθημερινότητα, με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει για την καθεμία: επιστροφή στα θρανία, στα φοιτητικά έδρανα ή στο γραφείο. Σε κάθε περίπτωση, η νέα σεζόν έχει ξεκινήσει με τους περισσότερους να κάνουν νέα σχέδια για τη νέα χρονιά - ή και όχι.

Και το μεγαλύτερο στοίχημα φαίνεται πλέον να είναι πώς μπορείς να εξοικονομήσεις λίγο περισσότερο χρόνο από τα πρωινά σου για να ετοιμάζεσαι γρήγορα, χωρίς όμως να κοστίζει στο... αποτέλεσμα.

Τι εννοούμε; Ότι όλες μας θέλουμε να είμαστε άψογες, με τέλειο μακιγιάζ και μαλλιά στο πι και φι - ιδανικά, θα θέλαμε να μην αφιερώνουμε σχεδόν καθόλου χρόνο στις ετοιμασίες μας το πρωί και να είμαστε πανέτοιμες ως δια μαγείας.

Κι ενώ με τα outfits μπορείς να το καταφέρεις σε έναν βαθμό, επιλέγοντας τους συνδυασμούς ρούχων που θα ήθελες να φορέσεις από το προηγούμενο βράδυ, με τα μαλλιά και τα χτενίσματα δεν συμβαίνει, δυστυχώς, το ίδιο. Ή μήπως συμβαίνει;

Πηγαίνοντας κόντρα στην πλεινότητα των γυναικών που πιστεύουν ότι τα τέλεια χτενίσματα απαιτούν πολύ χρόνο και κόπο, συγκεντρώσαμε 10 εύκολα χτενίσματα για κάθε μέρα που γίνονται πραγματικά στο άψε σβήσε και απαιτούν μόλις 5 λεπτά (το πολύ) απ' τον χρόνο σου.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i