Η Shiseido αποκαλύπτει το νέο Ultimune, με την Úrsula Corberó ως τη νέα Global Ambassador

H Shiseido μάς προσκαλεί να εκφράσουμε την δύναμη της ομορφιάς που αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.

Shiseido

Η Shiseido ξεκινά δυναμικά αποκαλύπτοντας το νέο ULTIMUNE, με την Úrsula Corberó να αποτελεί τη νέα Global Ambassador και βασική πρωταγωνίστρια της παγκόσμιας καμπάνιας POWER IS IN YOU. Mαζί με τις Megan Rapinoe & Hikaru Utada,  μας προσκαλούν να εκφράσουμε την δύναμη της ομορφιάς που μπορεί και αλλάζει την κοινωνία προς το καλύτερο.

Shiseido

Το νέο ULTIMUNE, το #1 αντιγηραντικό serum της Shiseido, έρχεται με ανανεωμένη σύνθεση και πρωτοποριακή τεχνολογία. Η μακροχρόνια δέσμευση της Shiseido στην κορυφαία επιστημονική έρευνα φέρνει την επανάσταση στον εμβληματικό ορό ομορφιάς.

Bασισμένη σε περισσότερα από 25 χρόνια πρωτοποριακής έρευνας, η τεχνολογία ImuGenerationREDTM που ενσωματώνει την μελέτη LifeBlood™ σηματοδοτεί μια σημαντική καινοτομία που συνδέει την εσωτερική αμυντική δύναμη του δέρματος με τον σφυγμό της ζωτικής ροής, για να φέρει την επιδερμίδα στην ιδανική της κατάσταση. Η πανίσχυρη σύνθεσή του υπόσχεται διπλή αντιγηραντική δράση για πιο υγιή, πιο δυνατή επιδερμίδα. Τώρα και στο μέλλον.

Με το λανσάρισμα του νέου Ultimune και την παγκόσμια καμπάνια POWER IS ΙΝ YOU, η Shiseido επιδιώκει να ενδυναμώσει τον καθένα να απελευθερώσει την ενδότερη ενέργειά του, να ενεργοποιήσει την δική του, εσωτερική ομορφιά και να χρησιμοποιήσει την δύναμή του ως μια όμορφη δύναμη στον κόσμο.  Με ποικίλα υπόβαθρα στην τέχνη, στον κοινωνικό ακτιβισμό και στον αθλητισμό και με δυναμικές ιστορίες που συμβαδίζουν με τις αξίες της Shiseido, καθεμία από τις Global Ambassadors εκφράζει το μήνυμα της νέας καμπάνιας Shiseido.

Shiseido

" H ομορφιά πηγάζει από την θετική διάθεση. Είναι μια αίσθηση ενέργειας, μια αίσθηση ζωντάνιας. Αν επιθυμείτε κάτι πολύ, πρέπει να το προσπαθήσετε. Αν κάνετε λάθος, θυμηθείτε ότι η ζωή δεν είναι τέλεια.  Άλλωστε η ομορφιά δεν είναι τέλεια!"  δηλώνει η Úrsula Corberó, Shiseido Global Ambassador και αγαπημένη Ισπανίδα ηθοποιός η οποία απέκτησε διεθνή φήμη μετά τον ρόλο της ως "Τόκιο" στη σειρά του Netflix, "La Casa de Papel" (Money Heist).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i