Τα τρία φορέματα που κάθε fashionista πρέπει να έχει στη φθινοπωρινή συλλογή της

Ανανέωσε τη γκαρνταρόμπα σου με τα κατάλληλα φορέματα.

foremata iStock

Είναι μία από τις πρώτες σκέψεις που μας έρχονται στο μυαλό όταν θέλουμε να φορέσουμε κάτι που μας κάνει να νιώθουμε άνετα. Αναδεικνύουν τη θηλυκότητα και το στιλ μας, ενώ μας φτιάχνουν αμέσως τη διάθεση. Ο λόγος για τα φορέματα, το διαχρονικά αγαπημένο στιλ ρούχων που ξεχωρίζουμε οι γυναίκες. Τα φορέματα ως one piece προσφέρουν την ευκολία να μη σκεφτούμε ιδιαίτερα το styling, αφού τις περισσότερες φορές κλέβουν από μόνα τους τις εντυπώσεις.

Εξίσου σημαντικό είναι πως όποια κι αν είναι η ηλικία, ο σωματότυπος, το στιλ και η περίσταση είναι σίγουρο πως θα βρεις το τέλειο φόρεμα. Υπάρχουν βέβαια και τρία συγκεκριμένα στιλ φορέματος που δεν πρέπει να λείπουν από τη συλλογή σου.

Τα must have φορέματα της σεζόν

-1

Τα απογευματινά φορέματα είναι από τις αγαπημένες αγορές που κάνουμε οι γυναίκες κάθε σεζόν αφού είναι εκείνα που φοράμε μόλις έχουμε τελειώσει τις υποχρεώσεις της ημέρας και ξεκινά η διασκέδαση. Οι επιλογές που μπορείς να κάνεις σε απογευματινά φορέματα είναι πολλές, ανάλογα με το στιλ σου. Ένα midi φόρεμα σε pastel απόχρωση ή ακόμα και ένα denim φόρεμα είναι σίγουρα must για τη φετινή σεζόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Thérèse H. (@tesshell)

-2

Με την επιστροφή στην κανονικότητα έχουν επιστρέψει και τα καλέσματα σε events και εξόδους. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να έχεις προσθέσει στη συλλογή σου κοκτέιλ φορέματα. Σύμφωνα με το dress code του εν λόγω ντυσίματος, τα κοκτέιλ φορέματα σου θα πρέπει να είναι σε mini ή midi μήκος, ενώ καλό είναι να αποφύγεις τα μακριά φορέματα. Όσον αφορά στα χρώματα και τα μοτίβα, σού προτείνουμε να επενδύσεις σε κοκτέιλ φορέματα με χαρούμενες αποχρώσεις ή ακόμα και εμπριμέ, τα οποία θα σε κάνουν σίγουρα να ξεχωρίσεις στα καλέσματα.

Extra Tip

Είναι σημαντικό να θυμάσαι πως τα κοκτέιλ φορέματα συνδυάζονται κυρίως με ψηλοτάκουνα παπούτσια. Συνεπώς μπορείς να τα φορέσεις με γόβες, τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα πέδιλα ή ακόμα και mules, εάν θέλεις μία πιο fashion forward επιλογή.

-3

Το τρίτο must have κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα σου είναι ένα φόρεμα φαρδύ. Η loose γραμμή του θα σε βοηθά να το επιλέγεις όταν θέλεις να φορέσεις κάτι που συνδυάζει άνεση και κομψότητα. Σε ουδέτερες αποχρώσεις όπως το καφέ ή το μπεζ αλλά και σε έντονα και ιδιαίτερα χρώματα όπως το κίτρινο ή το κόκκινο, ένα φόρεμα φαρδύ θα σε βοηθήσει να ντύνεσαι εύκολα και γρήγορα.

Extra Tip

Eάν βέβαια θέλεις να φορέσεις ένα φόρεμα φαρδύ και ταυτόχρονα να αναδείξεις τη σιλουέτα σου, αρκεί να προσθέσεις μία ζώνη στο σύνολο σου, ώστε να τονίσεις το πιο θηλυκό σημείο, δηλαδή τη μέση σου.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i