Τα έξυπνα tricks για να ντύνεσαι κομψά στην καθημερινότητά σου χωρίς προσπάθεια

Τα κομμάτια που αξίζει να προσθέσεις στη συλλογή σου.

street style iStock

Οι ημέρες της εβδομάδας χωρίζονται σε δύο κατηγορίες για εμάς τις γυναίκες. Στην πρώτη ανήκουν εκείνες που όταν χτυπά το ξυπνητήρι μας το πρωί, ξυπνά μαζί και η στιλιστική έμπνευση. Συνήθως, αυτές είναι οι ημέρες που ανοίγεις τη ντουλάπα και έχεις σκεφτεί αμέσως τι θα φορέσεις. Υπάρχουν όμως και κάποιες άλλες ημέρες που δεν μπορείς να σκεφτείς έναν έξυπνο συνδυασμό ρούχων για να ξεκινήσεις την ημέρα σου. Αρχικά, don't panic, αφού υπάρχει λύση ώστε να δημιουργείς chic συνδυασμούς στην καθημερινότητα σου χωρίς να χρειαστεί να περάσεις άπειρες ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Αρκεί να έχεις στη συλλογή σου κάποια έξυπνα και πολυχρηστικά κομμάτια.

- Φούστες

Οι φούστες θα σου φανούν ιδιαιτέρως χρήσιμες αυτή την περίοδο, αφού θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις κομψά σύνολα χωρίς να χρειαστεί να περάσεις ώρες μπροστά στον καθρέφτη. Αρκεί να προσθέσεις στη συλλογή σου διάφορες φούστες στο μήκος που ταιριάζει περισσότερο στη σιλουέτα σου. Μη διστάσεις μάλιστα να πειραματιστείς με αποχρώσεις και μοτίβα, αφού οι τάσεις του φετινού φθινοπώρου σού προτείνουν να προσθέσεις χαρούμενα χρώματα στα σύνολα σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by StreeTrends (@streetrends)

- Δερμάτινη φούστα

Ένα εξίσου χρήσιμο κομμάτι για αυτή τη σεζόν είναι η δερμάτινη φούστα, την οποία μπορείς να φορέσεις τόσο στο γραφείο όσο και σε κάποια βραδινή έξοδο. Όσον αφορά στα παπούτσια που μπορείς να φορέσεις με τη δερμάτινη φούστα σου, οι επιλογές είναι αρκετές. Τα sneakers και τα loafers, οι γόβες και τα combat μποτάκια είναι σίγουρα από τις καλύτερες που μπορείς να κάνεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken)

- Μπλούζες

Εκτός από τα bottoms όμως, την προσοχή σου αξίζουν και οι μπλούζες. Από τη συλλογή σου δεν πρέπει να λείπει η μαύρη μπλούζα που ταιριάζει με φούστες, τζιν παντελόνια και ψηλόμεσες παντελόνες, αλλά και μία μπλούζα ασύμμετρη που θα κάνει ακόμα και το πιο απλο σύνολο να μοιάζει πολύ κομψό.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i