Οι διάσημες κυρίες που παραμορφώθηκαν μετά από πλαστική επέμβαση

Οι περιπτώσεις αισθητικών επεμβάσεων που δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.

motykiemedspa Instagram @motykiemedspa

Δεν αποτελεί μυστικό το γεγονός ότι οι περισσότερες διάσημες κυρίες του Hollywood έχουν επέμβει στην εμφάνισή τους με στόχο είτε να δείξουν νεότερες και φρέσκιες είτε να διορθώσουν κάποιο σημείο στο πρόσωπό τους που δεν τις ευχαριστεί.

Κι ενώ δεν καταδικάζουμε σε καμία περίπτωση την επιθυμία κάποιου να αλλάξει το οτιδήποτε στην εμφάνισή του, μιας και αποτελεί αναφαίρετο δικαίωμά του να κάνει οτιδήποτε θελήσει για να νιώσει καλύτερα, υπάρχουν ωστόσο ορισμένες περιπτώσεις που οι celebrities το παρακάνουν, με συνέπεια το τελικό αποτέλεσμα να μην τους δικαιώνει.

Και με αφορμή τη συζήτηση ύστερα από την ανάρτηση της Linda Evangelista για την παραμόρφωση που υπέστη σε επεμβατικό χειρουργείο και το πόσο δυσαρεστημένη αισθάνεται, δράττουμε την ευκαιρία να αναφερθούμε και σε άλλες περιπτώσεις διάσημων κυριών που το νυστέρι του πλαστικού τους δεν τούς χάρισε το πρόσωπο που ονειρεύονταν, αλλά είχε μάλλον τα αντίθετα αποτελέσματα.

Linda Evangelista

To πανέμορφο τοπ μόντελ, που μεσουράνησε στη δεκαετία του ᾽90, έγινε αγνώριστο εξαιτίας μιας επεμβατικής θεραπείας που παραμόρφωσε σχεδόν ολοκληρωτικά το πρόσωπό της. Πρόκειται για μια δημοφιλή μέθοδο που ονομάζεται Cool Sculpting και βοηθά στη μείωση του λίπους, η οποία όμως είχε μια εξαιρετικά σπάνια παρενέργεια στο μοντέλο. Η ίδια ισχυρίζεται ότι δεν αναγνωρίζει πλέον τον εαυτό της, έχει σταματήσει να δουλεύει όπως επίσης έχει απομονωθεί έχοντας χάσει εντελώς την αυτοπεποίθησή της.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i