Νέα ενυδατικά γαλακτώματα σώματος με βιολογικά συστατικά από το Le Petit Marseillais

Φιλική φόρμουλα προς το περιβάλλον με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης.

Le Petit Marseillais iStock

Δύο νέα ενυδατικά γαλακτώματα σώματος με βιολογική καρύδα και βιολογική Aloe Vera ενισχύουν τη βιολογική σειρά περιποίησης σώματος του Le Petit Marseillais. Τα νέα ενυδατικά γαλακτώματα του Le Petit Marseillais διαθέτουν φιλική φόρμουλα προς το περιβάλλον με 95% συστατικά φυσικής προέλευσης και κρατούν ενυδατωμένη την επιδερμίδα για 48 ώρες. 

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Καρύδα

https://www.ecocert.com/fr/certification/cosmetiques-biologiques-ou-naturels-cosmos

Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος του Le Petit Marseillais με Βιολογική Καρύδα, ένα συστατικό γνωστό για τις ενυδατικές του ιδιότητες, είναι κατάλληλο για ξηρές και αφυδατωμένες επιδερμίδες. Διαθέτει ανάλαφρη υφή που απορροφάται γρήγορα και προσφέρει ανακούφιση και ενυδάτωση στην ταλαιπωρημένη επιδερμίδα για 48 ώρες.

Ενυδατικό Γαλάκτωμα Σώματος με Βιολογική Aloe Vera

lpm_galaktwma_swmatos_aloh_10_02_2021_0

Το νέο ενυδατικό γαλάκτωμα σώματος του Le Petit Marseillais με Βιολογική Aloe Vera, χάρη στις ενυδατικές και καταπραϋντικές του ιδιότητες, φροντίζει και θρέφει την ευαίσθητη επιδερμίδα. Με την κρεμώδη υφή του, απλώνεται εύκολα και χαρίζει αίσθηση απαλότητας από την πρώτη κιόλας στιγμή. Η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη και υπέροχα αρωματισμένη. 

Η σειρά βιολογικών προϊόντων του Le Petit Marseillais διαθέτει ήδη τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα με άνθη πορτοκαλιάς, με γλυκό αμύγδαλο και με έλαιο αργκάν και μέλι. Τα τρία βιολογικά πιστοποιημένα αφρόλουτρα καθαρίζουν απαλά και διατηρούν δροσερή την επιδερμίδα. 

Βιολογικά Πιστοποιημένο Αφρόλουτρο με Άνθη Πορτοκαλιάς

lpm_galaktwma_swmatos_aloh_10_02_2021_0

Το βιολογικά πιστοποιημένο αφρόλουτρο με άνθη πορτοκαλιάς καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα, αποκαλύπτοντας φρουτώδεις, δροσερές και αρωματικές νότες που αφυπνίζουν τις αισθήσεις. Χάρη στα εκχυλίσματα του άνθους του  πορτοκαλιού, αφήνει ενυδατωμένη, λαμπερή και αναζωογονημένη την επιδερμίδα. 

Βιολογικά Πιστοποιημένο Αφρόλουτρο με Γλυκό Αμύγδαλο

lpm_galaktwma_swmatos_aloh_10_02_2021_0

Το βιολογικά πιστοποιημένο αφρόλουτρο με γλυκό αμύγδαλο καθαρίζει και θρέφει την επιδερμίδα, αφήνοντάς την απαλή και ενυδατωμένη. Είναι κρεμώδες και εύκολο στο ξέβγαλμα. Απελευθερώνει φρέσκα αρώματα αμυγδάλου, χαρίζοντας πλούσιες φθινοπωρινές νότες. Η σύνθεσή του περιέχει δερματολογικά ελεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Βιολογικά Πιστοποιημένο Αφρόλουτρο με Έλαιο Αργκάν & Μέλι

lpm_galaktwma_swmatos_aloh_10_02_2021_0

Το βιολογικά πιστοποιημένο αφρόλουτρο με έλαιο αργκάν και μέλι διαθέτει σύνθεση από "ηλιόλουστα" συστατικά, με αρώματα εμπνευσμένα από τη φύση. Το χρυσαφένιο μέλι και το έλαιο αργκάν είναι γνωστά για την επανορθωτική και θρεπτική τους δράση. Αποτελείται από δερματολογικά ελεγμένα συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Αναζήτησε τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης σώματος από το Le Petit Marseillais και χαρίστε πλούσια ενυδάτωση και άρωμα φρεσκάδας στην επιδερμίδα σου!

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i