Η Yamamay παρουσιάζει μια capsule συλλογή αθλητικών ρούχων χωρίς ραφές

H "Seamless" συλλογή είναι εδώ.

Yamamay

Η Yamamay, πάντα με σταθερό ενδιαφέρον σε ό,τι αφορά στη διατήρηση της φυσικής κατάστασης και της ευεξίας, παρουσιάζει για το φθινόπωρο 2021, μια σειρά γυναικείων ενδυμάτων ειδικά για το γυμναστήριο και την άθληση.

Η νέα αυτή capsule συλλογή, κατασκευάζεται από ειδικό ύφασμα, χωρίς ραφές και αποτελείται από: σουτιέν bralette, κολάν και σορτς ποδηλασίας, αλλά και σετ εσωρούχων (τρίγωνο σουτιέν, σλιπ και ψηλόμεσο σλιπ). Αυτά τα υπέροχα, χωρίς ραφές κομμάτια, εξασφαλίζουν μέγιστη άνεση κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αλλά και των καθημερινών μας δραστηριοτήτων. Διατίθενται σε 5 χρώματα: ανοιχτό θαλασσί, ανοιχτό ροζ, μαύρο και χακί, ενώ το σετ εσωρούχων διατίθεται και σε μπρονζέ.

Yamamay

Στα εσώρουχα έχει εφαρμοστεί αντιβακτηριακή επεξεργασία που αποτρέπει το σχηματισμό και τον πολλαπλασιασμό μικροοργανισμών (βακτηρίων), διασφαλίζοντας έτσι την ασφάλεια και την άνεση, ενώ καταπολεμά τη δυσοσμία και διατηρεί τα ρούχα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μετά το πλύσιμο.

Yamamay

Τα κάτω μέρη της συλλογής συνδυάζονται τέλεια με τα αθλητικά σουτιέν της Yamamay Basic Collection: Principessa, Sculpt, Space, Innergy…

Η συλλογή είναι τώρα διαθέσιμη στο Yamamay.com και σε όλα τα καταστήματα Yamamay.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i