Οι τάσεις στα κουρέματα για τον χειμώνα 2021-22

Τα 4 στιλ μαλλιών που φαίνεται ότι θα επικρατήσουν τους επόμενους μήνες.

hair Splash News /Ideal Image

Ο χειμώνας είναι παραδοσιακά μια εποχή που οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να αλλάξουν εξ' ολοκλήρου τα μαλλιά τους και να δοκιμάσουν κάτι καινούριο. Ακόμα περισσότερο, θέλουν να ξεφορτωθούν τα ξεβαμμένα απ' τον ήλιο και τη θάλασσα μαλλιά που πιθανόν έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και έχουν ξηρές άκρες, ψαλίδα και ουρές.

Δεν είναι περίεργο λοιπόν γιατί οι νέες τάσεις για τον φετινό χειμώνα προτάσσουν κοντά κουρέματα και ευνοούν τα ατημέλητα shags, τα επαναστατικά bixie και τa πάντα κολακευτικά καρέ.

Δες κι εδώ: Ένα πανεύκολο τρικ για να αναβαθμίσεις τα χειμωνιάτικα χτενίσματά σου

Ποια είναι τα 4 hairstyles που έχουμε αρχίσει ήδη να βλέπουμε στο feed μας;

#1. Bixie

Ένας συνδυασμός του pixie και του bob (εξού και η ονομασία του νέου κουρέματος), πρόκειται στην ουσία για ένα κούρεμα που είναι πιο μακρύ από αγορίστικη κουπ και πιο κοντό από κοντό καρέ. Ιδανικό για σένα που πάντα ήθελες να δοκιμάσεις μια πιο αγορίστικη κουπ αλλά φοβάσαι να κόψεις μονομιάς τα μαλλιά σου.

#2. Micro Bangs

Οι μικροσκοπικές αφέλειες μπορούν να δείξουν όμορφες σε κάθε στιλ ή υφή μαλλιών - σγουρά, ίσια, σπαστά, μακριά ή πιο κοντά. Κι αυτή ακριβώς είναι η γοητεία τους, χώρια του ότι αναβαθμίζουν κάθε σύνολο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by anna (@wendanotwintour)

#3. Blunt Bob

Τα καρέ κουρέματα δεν έφυγαν ποτέ απ' τη μόδα. Για την ακρίβεια, συνεχίζουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας κάθε σεζόν. Απλά, αυτόν τον χειμώνα οι καρέ κουπ έχουν blunt άκρες, είναι δηλαδή κομμένες σε ένα μήκος, χωρίς καθόλου φιλάρισμα για να δοθεί ο πάντα επίκαιρος, sleek χαρακτήρας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @cabelodivooficial

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YUKI (@yukistylist)

#4. Φιλαριστό shag

Το τέλειο κούρεμα, ιδίως εάν έχεις σγουρά ή σπαστά μαλλιά. Τα διάφορα επίπεδα ή layers στα μαλλιά χαρίζουν όγκο και κίνηση, κάτι που τα σγουρά μαλλιά έχουν ανάγκη τους χειμερινούς μήνες που η έλλειψη υγρασίας στον κρύο αέρα τα στεγνώνει και τα κάνει να δείχνουν φλατ.

Δες επίσης: Ένα ξεχωριστό μανικιούρ που μπορείς να κάνεις εύκολα μόνη σου στο σπίτι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i