Αντιγηραντική φροντίδα με λιτές και στοχευμένες συνθέσεις σε αυτή τη νέα σειρά

Πολλαπλή αντιγηραντική φροντίδα με τον τέλειο συνδυασμό ισχυρών και σούπερ συμπυκνωμένων συστατικών φυσικής προέλευσης.

young-happy-woman-applying-moisturizer-on-her-face-in-the-bathroom-picture-id1208515511 (1)

Μεταξύ της οικολογικής αφύπνισης και της ανάγκης για μεγαλύτερη εμπιστοσύνη, τα φυσικά και δερματολογικά προϊόντα έλκουν όλο και περισσότερους καταναλωτές, οι οποίοι συχνά αναρωτιούνται αν τα φυσικά συστατικά είναι συμβατά με την υψηλή απόδοση και τη δερματολογική ανοχή. 

Αποτελεσματικά, φυσικά, ασφαλή και "υπεύθυνα" προϊόντα

Η Embryolisse διαθέτει επιστημονικές αποδείξεις για να το στηρίξει! Επιλέγοντας τον τέλειο συνδυασμό ισχυρών και σούπερ συμπυκνωμένων συστατικών φυσικής προέλευσης, προσφέρει τώρα νέα αντιγηραντικά προϊόντα που είναι αποτελεσματικά αλλά και περιβαλλοντικά υπεύθυνα, με συνθέσεις λιτές και στοχευμένες.

Πολλαπλή αντιγηραντική φροντίδα

Πολλαπλή αντιγηραντική φροντίδα: Complete Serum

Αυτό το serum με πολλαπλά οφέλη είναι η απάντηση στις ανάγκες όλων των γυναικών. Με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, αυτή η σύνθεση στοχεύει σε όλα τα σημάδια γήρανσης, χαρίζοντας στην επιδερμίδα πιο νεανική όψη. 

Προσεκτικά επιλεγμένα φυσικά ενεργά συστατικά, στις βέλτιστες αναλογίες, για ολοκληρωμένη φροντίδα. 

Το υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης γεμίζει εκ των έσω και δίνει φωτεινότητα στην επιδερμίδα, χάρη στη μοναδική του ιδιότητα να συγκρατεί την υγρασία στον δερματικό ιστό.

Το εκχύλισμα plantain (προερχόμενο από μια γαλλική περιβαλλοντικά υπεύθυνη βιολογική διαδικασία) δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ στην επιφάνεια της επιδερμίδας που ανορθώνει τα χαρακτηριστικά, χάρη στην πλούσια συγκέντρωση mucilage γλίσχρασμα ) που περιέχει.

Το εκχύλισμα lychee , που βρίσκεται συμπυκνωμένο στο Corilagin , ένα μόριο που δίνει αποτελέσματα παρόμοια με της ρετινόλης , συμβάλλει στην ενεργοποίηση της σύνθεσης κολλαγόνου και ελαστίνης που προάγουν τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα της επιδερμίδας.

Μοναδική υφή 

Ελαφρά εμπλουτισμένη με έλαιο νυχτολούλουδου, πλούσια σε σούπερ θρεπτική βιταμίνη F , η γαλακτώδης υφή του Complete Serum γίνεται ένα με την επιδερμίδα, επαναφέρει την άνεση και την απαλότητά της, ενώ αφήνει ένα απαλό λουλουδένιο άρωμα.

Ο αντιρυτιδικός σύμμαχος με δράση που δε σταματά: Firming Lifting Cream

Αυτή η κρέμα προσφέρει non stop διόρθωση των ρυτίδων και δρα συσφυγκτικά, χαρίζοντας ένα καθημερινό αποτέλεσμα "γεμίσματος" της επιδερμίδας. Η "πράσινη", υψηλής απόδοσης σύνθεσή της, περιέχει 95% συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Φυσικά ενεργά συστατικά, επιλεγμένα για την αποτελεσματική δράση τους ενάντια στις ρυτίδες και την απώλεια σφριγηλότητας.

Το εκχύλισμα από βιολογικό ανιγόζανθο, ένα γηγενές φυτό της νοτιοδυτικής Αυστραλίας, διορθώνει τις ρυτίδες και συσφίγγει την επιδερμίδα. Χάρη στην υψηλή συγκέντρωση σε φυσικά σάκχαρα, δρα στη δομή του δέρματος στοχεύοντας στις βασικές γλυκοπρωτεΐνες . Με αυτό τον τρόπο βοηθάει στην αντιμετώπιση των ρυτίδων και της χαλάρωσης της επιδερμίδας.

Μοναδική υφή 

Η απαλή σαν μετάξι υφή της γίνεται αμέσως ένα με την επιδερμίδα, προσφέροντας άμεση αίσθηση άνεσης και απαλότητας αφήνοντας ένα διακριτικό λουλουδένιο άρωμα.

Αυτή η κρέμα απαντά σε δύο μεγάλες ανάγκες στη φροντίδα της επιδερμίδας, τη λείανση των ρυτίδων και την τόνωση της σφριγηλότητας , χάρη στη σύνθεσή της με υψηλή συγκέντρωση ενεργών συστατικών φυσικής προέλευσης.


Ανορθώνει και "ανοίγει" το βλέμμα: Intense Lift Eye Cream

Αυτή η κρέμα ανόρθωσης περιποιείται εντατικά ολόκληρη την περιοχή γύρω από τα μάτια: βλέφαρα, λεπτές γραμμές, μαύρους κύκλους και σακούλες, για συνολική δράση αναδόμησης που "ανοίγει" το βλέμμα και χαρίζει λάμψη. 

Επιπλέον πλεονεκτήματα: Περιποιείται και την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα χείλη. "Πράσινη" και αποτελεσματική, η σύνθεση περιέχει 98% συστατικά φυσικής προέλευσης. 

Φυσικά ενεργά συστατικά επιλεγμένα για τη σούπερ αποτελεσματική συνδυαστική δράση τους

To εκχύλισμα βιολογικού άνθους καστανιάς (από την περιοχή Ardeche ) είναι γνωστό για την ανορθωτική και τονωτική δράση του, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση ενεργών μορίων τερπενοειδή , τανίνες και σάκχαρα).

Tο υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης λειαίνει καιγεμίζει τις ρυτίδες, χάρη στην  εντυπωσιακή ιδιότητά του να συγκρατεί την υγρασία στον δερματικό ιστό.
 

Βέλτιστη αντοχή

Η Intense Lift Eye Cream πέρασε από δερματολογικό και οφθαλμολογικό έλεγχο: με υψηλή συγκέντρωση συστατικών φυσικής προέλευσης, η σύνθεσή της χωρίς άρωμα είναι κατάλληλη για άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα γύρω από τα μάτια.

Το "πράσινο" πλεονέκτημα

Τα ματ γυάλινα μπουκάλια και τα βαζάκια των προϊόντων συνδυάζουν την υψηλή ποιότητα με τη βέλτιστη ανακυκλωσιμότητα

Embryolisse

Τα προϊόντα

Embryolisse διατίθενται σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία. Περισσότερες πληροφορίες στο embryolisse.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i