Οι 5 πιο chic αποχρώσεις του ξανθού

Η ιδανική ανανέωση ενόψει των γιορτών.

αποχρώσεις του ξανθού

Αν ψάχνεις να ανανεώσεις τα μαλλιά σου ενόψει των γιορτών, τώρα είναι η καταλληλότερη εποχή. Ο Δεκέμβρης προσφέρεται για ανανέωση όχι μόνο της (χειμερινής) γκαρνταρόμπας σου αλλά και της απόχρωσης των μαλλιών σου, που θες να λάμπουν στο ρεβεγιόν και στις πιο επίσημες βραδινές εξόδους σου. 

Εάν είσαι ξανθιά, είσαι τυχερή: οι πιο chic αποχρώσεις του χειμώνα φέτος είναι οι πιο ανοιχτόχρωμες. Honey blonde, ginger ακόμα και χάλκινες, πρόκειται για χρώματα που επιλέγουν όλα τα it girls τώρα, όσο παράξενο κι αν ακούγεται. Γιατί δεν χρειάζεται να ακολουθούμε πιστά το κλισέ που θέλει πιο σκούρες βαφές για τον χειμώνα και τον πιο μουντό καιρό.

Δες ποιες είναι εκείνες οι 5 αποχρώσεις μαλλιών που είναι ιδανικές για εσένα που θες να ανανεώσεις το ξανθό σου ή ακόμα και να το αλλάξεις:

#1. Strawberry Blonde

Κάτι μεταξύ ξανθού και ginger, το πυρρόξανθο μαλλί έχει λάβει τεράστιες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Λόγω του ότι είναι πιο θερμό από το ψυχρό ξανθό, μπορεί να ταιριάξει σε περισσότερους τόνους δέρματος. Η star που το δοκίμασε πιο πρόσφατα είναι η Kristen Stewart με χιλιάδες γυναίκες να αντιγράφουν το στιλ της το επόμενο λεπτό.

Διάβασε τη συνέχεια στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i