Τα skincare προϊόντα που θα χρειαστείς για μια πεντακάθαρη, λαμπερή επιδερμίδα

Τη χρονιά που έρχεται επένδυσε σε προϊόντα που σε φροντίζουν τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

nivea

Ένα από τα πιο hot skincare trends '21, που προβλέπουμε ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται στις ζωές μας και το '22, είναι η περιποίηση του προσώπου με προϊόντα που φροντίζουν ολιστικά το δέρμα μας. Πρόκειται γι' αυτά τα προϊόντα που δεν το περιποιούνται δηλαδή μόνο εξωτερικά, έχοντας τις κατάλληλες συνθέσεις, αλλά και μεριμνούν με όλη την εμπειρία που προσφέρουν (μέσω της όσφρησης, της αφής, της αίσθησης) να χαρίσουν μια ολοκληρωμένη φροντίδα και εσωτερικά, χαλαρώνοντας νου και σώμα. Γιατί η ομορφιά προέρχεται καταρχάς από μέσα μας, και μόνο όταν προσέχουμε πραγματικά και ουσιαστικά το μέσα μας είμαστε και δείχνουμε όμορφες και χαρούμενες.

Η NIVEA γνωρίζει καλά όλα τα παραπάνω κι έρχεται για να μας προτείνει συνδυασμούς αγαπημένων must - have προϊόντων, τα οποία θα ενισχύσουν τη ρουτίνα καθαρισμού της επιδερμίδας και θα γίνουν απαραίτητα για απολαυστικά, εβδομαδιαία beauty rituals, αλλά και έμπνευση για χαλαρωτική βραδιές με τις φίλες για beauty pampering.

Τα hero cleansing products της NIVEA απευθύνονται σε κάθε τύπο επιδερμίδας, καλύπτοντας ιδανικά τις διαφορετικές ανάγκες κάθε ηλικίας, με κοινό γνώμονα την ενυδάτωση και τη φρεσκάδα του προσώπου.

Έτσι, για μια χαλαρωτική beauty night σπίτι σου, με φίλες ή χωρίς, σού προτείνουμε τα παρακάτω αγαπημένα μας προϊόντα:

-NIVEA Micellar Rose Water

Το αγαπημένο Micellar Rose Water της NIVEA, με έλαιο ροδόνερου, αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και την αδιάβροχη μάσκαρα χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο ή ξέβγαλμα. Ταυτόχρονα, ενυδατώνει και καθαρίζει σε βάθος τους ρύπους από την επιδερμίδα του προσώπου, χωρίς να την αφυδατώνει.

nivea

-NIVEA Urban Skin Detox masks

Μια εξαιρετική θεραπεία για αποτοξίνωση της επιδερμίδας και προστασία της από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Η μάσκα είναι εμποτισμένη με πράσινο τσάι για επιδερμίδα που φαίνεται υγιής, καθαρή και αναζωογονημένη.

-NIVEA Urban Skin Peel-Off Mask

Η NIVEA Urban Skin Μάσκα Αποτοξίνωσης Peel-Off με Hydramin, απομακρύνει νεκρά κύτταρα και καθαρίζει σε βάθος. Απομακρύνει το περιττό σμήγμα και μειώνει την ανεπιθύμητη γυαλάδα που εμφανίζεται λόγω πιθανής λιπαρότητας στην επιδερμίδα. Παράλληλα, προστατεύει την επιδερμίδα του προσώπου από τους περιβαλλοντικούς ρύπους της πόλης και βοηθά στην αποφυγή σχηματισμού μαύρων στιγμάτων.

nivea

-NIVEA Bye Bye Dry Skin mask

Αυτή η πλούσια μάσκα με πολύτιμο εκχύλισμα μελιού, φυσικό αμυγδαλέλαιο και Hydra IQ είναι μια ανακουφιστική θεραπεία για την καταπονημένη επιδερμίδα. Θρέφει, ενυδατώνει σε βάθος και καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ την αφήνει με μια όμορφη αίσθηση απαλότητας και λάμψης.

nivea

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i