Το women empowerment δεν είναι ακόμα ένα trend

Η Lierac το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έτσι δεν σταματά να καινοτομεί προσφέροντας απολαυστικά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πιο όμορφες, πιο σίγουρες, πιο δυνατές.

lierac Istock Photo

Women empowerment: Δύο λέξεις τόσο απλές και ταυτόχρονα τόσο δυνατές, που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να γίνουν "το λάβαρο" του αγώνα των γυναικών για ισότητα και αναγνώριση. Οι καχύποπτοι θα πουν ότι είναι μία ακόμα τάση. Εμείς θα πούμε ότι είναι στάση ζωής.

Η άποψη ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές και ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φιλίες στα μάτια μας είναι απλά ένα ακόμα cliché. Ο στόχος του MissBloom -ήδη από τη "γέννησή" του 10 χρόνια πριν- είναι να γιορτάζει και να στηρίζει κάθε γυναίκα σε κάθε φάση της ζωής της. Γιατί; Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι όταν μια γυναίκα νιώθει πως λαμβάνει αγάπη και στήριξη, τότε είναι που θα τα προσφέρει απλόχερα σε μια άλλη κι εκείνη με τη σειρά της σε μία τρίτη, φροντίζοντας ο κύκλος της γυναικείας ενδυνάμωσης να μην πάψει ποτέ. Είναι μεγάλη χαρά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι τον ίδιο στόχο έχουν και εμβληματικά brands όπως η Lierac, η οποία ανέκαθεν μαχόταν για να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του υπέροχου εαυτού τους.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i