Πώς θα κάνεις home spa σε τρεις κινήσεις: Ο απόλυτος οδηγός

Bath Courtesy of Notino.gr

Πόσες φορές δεν γυρίζουμε σπίτι κουρασμένες από τη δουλειά, τη σχολή, τις οικογενειακές υποχρεώσεις και επαναλαμβάνουμε τη ρουτίνα skincare μας μηχανικά χωρίς να την απολαμβάνουμε; Κι όμως μπορείς να μετατρέψεις αυτές τις στιγμές σε μια μαγική ιεροτελεστία απόλυτης χαλάρωσης και φροντίδας, σαν αυτή που μας παρέχουν στα επαγγελματικά ινστιτούτα αλλά… στο σπίτι!

Φτιάξε ατμόσφαιρα

Το παν είναι στη δημιουργία ατμόσφαιρας. Φρεσκοπλυμένες, χνουδωτές πετσέτες και ένα θεσπέσιο άρωμα να διαχέεται στο χώρο από τα αρωματικά κεριά που διακριτικά έχεις τοποθετήσει τριγύρω. Η φλόγα θα σε θερμάνει και θα σε γαληνέψει.

Apothecary Italian Cities Florence by Vila Hermanos

kr

Από τη συλλογή των ιταλικών πόλεων της Vila Hermanos η Φλωρεντία ξεχωρίζει. Ένα περίπατος στα ανθισμένα λιβάδια της Τοσκάνης, το άρωμά του διαχέει ηρεμία και αισθησιασμό με νότες από γιασεμί, γεράνι και λευκά λουλούδια με ένα πιπεράτο τσικ από το μυστηριώδες παρελθόν της πόλης. Σε κυπαρισσί βαζάκι που παραπέμπει στα μπουκάλια κρασιού και ελαιόλαδου τόσο χαρακτηριστικά της Ιταλίας.

Sunny Daydream by Yankee Candle

ya

Tα Yankee Candles είναι πολυαγαπημένα. Το Sunny daydream θα σε παρασύρει στο γλυκό, ζεστό άρωμα του εξωτικού ylang ylang, του περγαμόντου και του γιασεμιού. Το ylang ylang και οι ευεργετικές του ιδιότητες χρησιμοποιούνται στην αρωματοθεραπεία αλλά και στην παραδοσιακή ιατρική της Άπω Ανατολής για να χαλαρώσουν από το στρες και να μειώσουν την πίεση.

Περιποιήσου τον εαυτό σου

Απομάκρυνε το βάρος και τις έγνοιες της ημέρας με έναν απαλό και βαθύ καθαρισμό προσώπου, ενυδάτωσέ το μ’ έναν ορό και την κρέμα σου. Με μια εξωτική πινελιά, κάνε του μασάζ με gua sha που θα χαλαρώσει την ένταση τον μυών και θα αυξήσει την κυκλοφορία του αίματος. Διάλεξε ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου και το αποτέλεσμα που θέλεις την κατάλληλη πέτρα gua sha. Νεφρίτη για αντιγήρανση, ροζ χαλαζία για αποτοξίνωση, αμέθυστο αν έχουμε ακμή, αβεντουρίνη για σφριγηλότητα. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα μπορείς να το αφήσεις όλη μέρα στο ψυγείο ώστε η φρεσκάδα του να σε καταπραΰνει άμεσα.

Revolution Skincare Gua Sha Jade

re

To Jade από τη Revolution είναι φτιαγμένο από λευκό ιαδεΐτη το ορυκτό που ευνοεί τα συναισθήματα της αγάπης και της χαράς, και χρησιμοποιείται για τη διαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου, τη λείανση των ρυτίδων και την μείωση του πρηξίματος.

Korika Tools Gua Sha

ko

H Korika προσφέρει πάντα τα πιο εξελιγμένα αξεσουάρ περιποίησης και ομορφιάς. Σε συμβουλεύω να εφαρμόσεις το gua sha σε συνδυασμό με τον ορό της ίδιας εταιρείας από τη σειρά KORIKA Korean Heritage και θα με θυμηθείς

Last but not least

Και μετά από τόσες ώρες πίσω από μια οθόνη, τι καλύτερο από μια μάσκα ματιών και χαλάρωση στον καναπέ ή στο κρεβάτι υπό τους ήχους της αγαπημένης σου μουσική.

KORIKA SciBeauty

kor

Αναπόσπαστο κομμάτι του κορεάτικου τελετουργικού ομορφιάς. Θα ανακουφίσει και θα χαρίσει λάμψη στα κουρασμένα σας μάτια ενώ η εφαρμογή της είναι πολύ εύκολη.

L’biotica Masks

Σε πολύ προσιτή τιμή και η μάσκα κολλαγόνου της L’biotica θα σας αναζωογονήσει και θα συσφίξει την περιοχή γύρω από τα μάτια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i