Η καμπάνια της SS22 Woman Studio Collection του Zara τιμά τη δύναμη της θηλυκότητας

Η νέα συλλογή Woman Studio κυκλοφορεί την Πέμπτη 17 Μαρτίου.

Zara

Φινέτσα και κομψότητα, υψηλή αισθητική και δεξιοτεχνία. Αυτά είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά στοιχεία που περιγράφουν τη νέα Studio συλλογή του Zara για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2022. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 17 Μαρτίου, ωστόσο η καμπάνια της collection έχει ήδη δοθεί στη δημοσιότητα, αποκαλύπτοντας τα κομμάτιας στη νεά συλλογής SS22 Woman Studio Collection.

ζαρα

Το cast της καμπάνιας αποτελείται από γυναίκες που κατάγονται από διάφορα σημεία του πλανήτη και είναι πηγή έμπνευσης, αφού μέσα από τη νέα Studio συλλογή, το Zara γιορτάζει τη δύναμη της θηλυκότητας. Πρωταγωνίστριες της καμπάνιας είναι οι Quinn Mora, Rianne Van Rompaey, Lina Zhang, Marie Sophie Wilson, Tess McMillan, Amar Akway, Jessica Stam, Georgia Palmer και Edie Campbell. Φωτογράφος της καμπάνιας είναι ο Steven Meisel, ενώ το film ανέλαβε να φέρει εις πέρας ο Fabien Baron. Το Zara άλλωστε είναι γνωστό για τις συνεργασίες του με παγκοσμίου φήμης καλλιτέχνες.

ζαρα

Η SS22 Studio συλλογή σχεδιάστηκε από την creative ομάδα του brand, ενώ το styling ανέλαβε ο Karl Templer, που δημιούργησε πολύ artistic συνδυασμούς που αποπνέουν δυναμισμό αλλά και ρομαντισμό. Μερικά από τα στοιχεία που ξεχωρίζουν από τη νέα collection είναι το μοτίβο paisley, τα βολάν, τα διάφορα είδη δαντέλας, το σιφόν και το τούλι σε κομμάτια όπως 70s bootcut παντελόνια, πουκάμισα ή φορέματα με έντονους ώμους και tailored δημιουργίες. Στόχος της συλλογής είναι να κάνει κάθε γυναικά να νιώσει η πρωταγωνίστρια της ζωής και της καθημερινότητάς της.

ζαρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i