Οι mascaras που έκαναν τις βλεφαρίδες μου να δείχνουν εντυπωσιακές, σαν ψεύτικες

Και μόλις κυκλοφόρησαν - ετοιμάσου για πολλαπλά "add to cart".

mascaras iStock

Θες όγκο στις βλεφαρίδες σου; Τσεκ. Θες μήκος και απίστευτο διαχωρισμό; Τσεκ. Θες έντονο χρώμα χωρίς να δημιουργούνται αντιαισθητικά κομπάκια; Τσεκ. Αυτά και πολλά περισσότερα έχουν οι ολοκαίνουριες mascaras που ανακαλύψαμε πρόσφατα και συνδυάζουν πολλαπλά οφέλη σε ένα μόλις βουρτσάκι.

Απίστευτο και όμως αληθινό, ιδίως όταν είχαμε συνηθίσει να εναλλάσσουμε δύο και τρεις mascaras ταυτόχρονα με στόχο να αποκτήσουμε τα παραπάνω οφέλη (με τρεις και τέσσερις στρώσεις). Κι αυτό γιατί συνήθως αγοράζαμε μία mascara για όγκο ή μια mascara για μήκος, χωρίς να έχουμε βρει μέχρι πρότινος μια mascara που να τα συνδυάζει όλα σε ένα.

Μέχρι σήμερα βέβαια, που ύστερα από ενδελεχή έρευνα και αλλεπάλληλες δοκιμές, βρήκα εκείνες τις mascaras που χαρίζουν όλα τα παραπάνω και πολλά περισσότερα (όπως για παράδειγμα, ενυδάτωση και φροντίδα της βλεφαρίδας). Θες να μάθεις ποιες είναι; Συνέχισε να διαβάζεις. 

Δες κι εδώ: 5 ανοιξιάτικα makeup looks που θα αναδείξουν τη φυσική ομορφιά σου

Οι mascaras που έκαναν τις βλεφαρίδες μου να δείχνουν ψεύτικες:

Lash Clash, YSL Beauty, YSL

Πολύ φρέσκια άφιξη στον χώρο των καλλυντικών, με τη Lash Clash mascara του YSL Beauty να έχει ήδη ενθουσιάσει τις περισσότερες beauty addicts. Χαρίζει έως +200% επιπλέον όγκο και σοκαριστικά πληθωρικό αποτέλεσμα με πλούσιο μαύρο χρώμα, που μένει σταθερό για 24 ώρες. Το εκχύλισμα Ίριδας Florentina έχει την ιδιότητα να προστατεύει και να διεγείρει τη σύνθεση πρωτεϊνών της επιδερμίδας, βοηθώντας τις βλεφαρίδες, μέρα με τη μέρα, να παραμένουν υπέροχα απαλές και υγιείς.

mascara

Astronomical Mascara, BYREDO

Ἀλλη μια mascara που συνδυάζει πολλά οφέλη σε ένα πινελάκι υψηλής απόδοσης: όγκο, καμπυλότητα και πυκνότητα, είναι σχεδιασμένη για τα πιο έντονα looks.

Έχει τρίχες σιλικόνης και καμπυλωτό βουρτσάκι εφαρμογής, η Astronomical Mascara διαθέτει μια καινοτόμα σύνθεση μακράς διαρκείας, που δημιουργήθηκε για να δώσει XXL ὀγκο στις βλεφαρίδες με μια μόνο στρώση. Απολύτως vegan και με 91% φυσικά συστατικά, είναι η πιο clean μάσκαρα της Byredo μέχρι σήμερα.

mascara

MAC Cosmetics, MACStack Mascara

Η νέα mascara της MAC χαρίζει διαμορφώσιμο όγκο που αψηφά τη βαρύτητα για φυσικό ή άκρως εντυπωσιακό αποτέλεσμα και ταυτόχρονα άμεση λάμψη, ανόρθωση και μήκος. Tο Superstack Mega Brush, προσφέρει άμεσο όγκο αλλά και μήκος με το πρώτο κιόλας πέρασμα και είναι ιδανικό για τις πιο μακριές ή τις επάνω βλεφαρίδες. Αυτό που με ενθουσίασε είναι ότι "αγκάλιαζε" τις βλεφαρίδες μου μια προς μια. 

mascara

Δες επίσης: Hair Slugging | To νέο TikTok trend που θα σου χαρίσει λαμπερά, σούπερ ενυδατωμένα μαλλιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i