Mykonos Heat: Μαύρισμα με άρωμα... Μυκόνου

Τα luxury προϊόντα αντηλιακής προστασίας με μυρωδιά αμυγδαλωτό Μυκόνου.

Mykonos Heat Mykonos Heat

Εμπνευσμένη από τη Μύκονο όπως υποδηλώνει και το όνομα της, η εταιρεία Mykonos Heat εξειδικεύεται σε luxury προϊόντα αντηλιακής προστασίας και περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών. Παρασκευάζοντας προϊόντα με φυσικά συστατικά και φόρμουλες αιχμής η εταιρεία προσφέρει καινοτομία στο μαύρισμα με ταυτόχρονη προστασία. Πολυτελείς, βελούδινες υφές εμφιαλωμένες σε βιώσιμες συσκευασίες με signature μυρωδιά της εταιρείας το μοναδικό άρωμα του αμυγδαλωτού Μυκόνου.

Mykonos Heat

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τις δύο αδερφές Βαλέρια - Δήμητρα και Σάρα - Ιωάννα Δρακοπούλου, δύο νέες γυναίκες στον χώρο της επιχειρηματικότητας που ήρθαν για να μείνουν. Μάλιστα οι δύο αυτές κυρίες έχουν ιδιαίτερο δέσιμο και ιστορία στο νησί αφού είναι οι απόγονοι της Μαντώς Μαυρογένους.

Mykonos Heat

Η Mykonos Heat μέσα σε έναν μόλις χρόνο έχει παρουσία σε όλες τις δημοφιλείς παραλίες στο νησί,αλλά και στα πιο ξακουστά ξενοδοχεία και boutique της Αθήνας, Κύπρου και της Μέσης Ανατολής. Θα δείτε τα καλαίσθητα μπουκαλάκια να μοστράρουν από ράφια γνωστών καταστημάτων στο Ντουμπάι μέχρι κέντρα αισθητικής και concept stores σε διάφορα σημεία της χώρας. 

Mykonos Heat

Μπες στο www.mykonosheat.com και αγόρασε τώρα το must have του φετινού καλοκαιριού.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i