Πώς να καταπολεμήσεις τα 5 είδη ρυτίδων χωρίς νυστέρι - και από την άνεση του σπιτιού σου

Η ολοκληρωμένη σειρά φροντίδας της Filorga εγγυάται άμεσα, εντυπωσιακά αποτελέσματα.

gdgg

Η φυσιολογική διαδικασία γήρανσης του δέρματος είναι δεδομένη, και ξεκινά ήδη από τη δεκαετία των 20. Ταυτόχρονα, εξωτερικοί παράγοντες όπως η ηλιακή και η μπλε ακτινοβολία των ηλεκτρονικών συσκευών, η ρύπανση, το στρες, το κάπνισμα συντελούν στην πρόωρη γήρανσή του.

Γι᾽αυτό και δεν είναι περίεργο το γεγονός ότι σχηματίζονται λεπτές γραμμές ακόμα και σε νεαρές επιδερμίδες - που δεν οφείλονται αποκλειστικά στο πέρασμα του χρόνου. Και μπορεί το agelessness να έχει γίνει η νέα μεγάλη τάση, που απενοχοποιεί τις ρυτίδες και με κάποιον τρόπο ενθαρρύνει τις γυναίκες να τις αποδεχτούν, είναι γεγονός όμως ότι όλες μας θέλουμε ένα υγιές (κυρίως) αλλά και νεανικό δέρμα, με όσο το δυνατόν πιο λεία όψη. 

Πιθανόν να γνωρίζεις ήδη ότι υπάρχουν 5 είδη ρυτίδων καθώς και το γεγονός ότι κάθε είδος θέλει διαφορετική διαχείριση, λόγω ακριβώς των διαφορετικών αιτιών που προκαλούν το φαινόμενο εμφάνισής τους. Έτσι, έχουμε τις ρυτίδες έκφρασης ή δυναμικές ρυτίδες, τις βαθιές ή στατικές ρυτίδες, τις ρυτίδες αφυδάτωσης, τις επιφανειακές ρυτίδες καθώς και τις ρυτίδες λαιμού.

Γίνεται επομένως εύκολα κατανοητό ότι κάθε τύπος απαιτεί διαφορετική διαχείριση, με την πιο εύκολη και με άμεσα αποτελέσματα λύση να είναι το νυστέρι. Τα fillers υαλουρονικού οξέος και το botox εγγυώνται μια νεανική, λεία επιδερμίδα χωρίς ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Πιο αναλυτικά, η ενέσιμη αλλαντική τοξίνη απευθύνεται στις ρυτίδες έκφρασης, τα ενέσιμα fillers στοχεύουν στις βαθιές ρυτίδες, τα ενέσιμα αναζωογόνησης λειαίνουν τις ρυτίδες που προκαλούνται από αφυδάτωση, το peeling βοηθά πολύ τις επιφανειακές ρυτίδες ενώ για τις ρυτίδες λαιμού το lifting με νήματα είναι το ιδανικότερο.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i