Now trending: Βρήκαμε ποιο είναι το χρώμα νυχιών που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις

Και είναι πολύ καλοκαιρινό.

nails iStock

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες γυναίκες βάφουν τα νύχια τους όχι μόνο για να έχουν περιποιημένα άκρα ή για να φτιάξουν τη διάθεσή τους, αλλά και για να εκφράσουν το στιλ και την προσωπικότητά τους μέσα από το μανικιούρ τους. 

Γι´αυτό και τα κάθε είδους σχέδια και χρώματα είναι τόσο δημοφιλή: Πολλές κοπέλες θέλουν να πουν πράγματα μέσα από το μανικιούρ τους, οπότε επιλέγουν κάθε λογής σχεδιάκια ή patterns και γίνονται δημιουργικές ώστε να ξεχωρίσουν.

Αν ωστόσο ανήκεις στις κοπέλες που προτιμούν τη μονοχρωμία μεν, θέλουν όμως ένα έντονο καλοκαιρινό χρώμα για τα νύχια τους, μόλις βρήκαμε αυτό που προβλέπεται ότι θα επικρατήσει φέτος το καλοκαίρι.

Δες επίσης: Milk-Bath Manicure: To trend στα νύχια που ζητούν όλες οι fashionistas τώρα

Πρόκειται για το hot pink, μια απόχρωση μεταξύ του έντονου ροζ και του φούξια, που έχει σαν αποτέλεσμα ένα σκούρο ροζ ή πολύ ανοιχτό φούξια. Ο χαμός που έχει γίνει με αυτό το χρώμα φέτος εξηγείται από το show του Valentino στο Παρίσι για την ValentinoPinkPPCollection, όπου όλα ανεξαιρέτως τα ρούχα που παρουσιάστηκαν ήταν σε αυτό το χρώμα.

Ένα χρώμα εξαιρετικά καλοκαιρινό ομολογουμένως, που μας φτιάχνει τη διάθεση ενώ ταιριάζει και με το μαύρισμα που θα κάνουμε.

Δες επίσης: 6 hot χρώματα νυχιών για τις πρώτες βόλτες με τα ανoιξιάτικα mules σου

Το υιοθέτησε πρόσφατα και η Kim Kardashian για τον γάμο της αδελφής της στο Πορτοφίνο.

Δες το χρώμα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i