Summer Trends: Το μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού θα έχει άφθονο glam και λάμψη

Πέτυχε το τόσο κολακευτικό sunkissed glow με προϊόντα από τη νέα σειρά Festival Glow της KIKO MILANO.

fsff

Καλοκαίρι, η εποχή που όλες μας περιμένουμε πώς και πώς κάθε χρόνο, και φέτος αναμένεται πιο promising από ποτέ. Πάρτι, συναυλίες, ταξίδια και εκδρομές γίνονται πλέον κανονικά και χωρίς κανέναν περιορισμό, κάνοντάς μας να νιώθουμε πιο ελεύθερες από ποτέ. Το καλύτερο; Το μακιγιάζ μας μπαίνει πλέον στο προσκήνιο, αφού η υποχρεωτική χρήση της μάσκας αίρεται σταδιακά, αφήνοντας ακάλυπτα τα χαρακτηριστικά μας - κι εμάς πιο δημιουργικές με τα makeup looks μας.

Δεν υπάρχει καταλληλότερη σειρά από την Festival Glow της KIKO MILANO, μια συλλογή που περιλαμβάνει καλλυντικά με μεταλλικά φινιρίσματα για άψογα party looks που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις ανάμεσα στα πλήθη.  

Γήινες και έντονες αποχρώσεις αναμειγνύονται με ένα μαγικό τρόπο και αντισταθμίζονται από τους χρυσούς χρωματισμούς της ερήμου που προσφέρουν λάμψη, δημιουργώντας εμφανίσεις κατάλληλες για όλη την ημέρα. Όσο για τις vintage συσκευασίες της συλλογής που στολίζονται από τιρκουάζ και χρυσά μοτίβα, είναι εμπνευσμένα από την χίπικη κουλτούρα και τον boho χαρακτήρα των καλοκαιρινών φεστιβάλ, καθιστώντας τα μια πολυτελή προσθήκη στο μπουντουάρ σου - όπως άλλωστε συμβαίνει με όλα τα προϊόντα KIKO MILANO. 

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i