Την ωραιότερη ιδέα για νυφικό μανικιούρ την έδωσε η Jennifer Lopez

Πάρε ιδέες από τα (πάντα) άψογα νύχια της Λατίνας σταρ.

Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Το ότι η Jennifer Lopez έχει πάντα άψογα νύχια είναι γνωστό. Μάλιστα, οι επιλογές της σε σχέδια και χρώματα είναι τόσο κομψές, που αποτελεί συχνά πρότυπο για πολλές κοπέλες που δεν σταματούν να κάνουν screenshot τις φωτογραφίες που η ίδια δημοσιεύει στο προφίλ της.

Δες επίσης: Παντρεύεσαι; 5 νυφικά χτενίσματα που μπορείς να κάνεις ακόμα και μόνη σου

Σε αυτό παίζει βεβαίως μεγάλο ρόλο και ο αγαπημένος της nail artist που επιμελείται το μανικιούρ της σε όλες τις περιστάσεις, και δεν είναι άλλος από τον πολύ δημοφιλή και ταλαντούχο Tom Bachik. Το μεράκι αλλά και οι δημιουργικές ιδέες του συντελούν πάντα σε ένα άψογο και αξιοζήλευτο αποτέλεσμα, που συγκεντρώνει άπειρα views και comments κάτω από κάθε δημοσίευση.

Ένα τέτοιο post μας τράβηξε πριν λίγες ώρες την προσοχή, με ένα nail art pattern που άνετα θα μπορούσε να είναι (και) bridal. Πρόκειται για το πρόσφατο μανικιούρ της Λατίνας σταρ που ήταν τόσο ιδιαίτερο, και ταυτόχρονα αρκετά σικ, που είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα άρεσε σε κάθε νύφη. 

Ο nail artist είχε περάσει δύο διαφορετικά χρώματα (μπεζ-nude και λευκό) στα μακριά, squoval νύχια της σε ένα πολύ ιδιόρρυθμο pattern που θύμισε λίγο γαλλικό. Στη συνέχεια, μικρά, λευκά απλικαρισμένα λουλούδια εφαρμόστηκαν σε μερικά από τα νύχια της, δίνοντας μια πολύ ρομαντική νότα στο όλο μανικιούρ - κι αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια είναι που τα έκανε πιο "νυφικά".

Ετοιμάζεσαι να παντρέψεις την κολλητή σου; Τότε πρέπει να δεις αυτά τα χτενίσματα

Δες το αποτέλεσμα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i