Οι τάσεις μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου είναι γεμάτες ένταση και χρώμα

Στο Shape Οκτωβρίου θα βρεις δώρο τα καλλυντικά που θα σε βοηθήσουν να ακολουθήσεις τα beauty trends της σεζόν.

makeup iStock

Αν κάτι χαρακτηρίζει τις τάσεις στο μακιγιάζ του φετινού φθινοπώρου, τότε αυτό είναι ξεκάθαρα τα χρώματα της φθινοπωρινής παλέτας που είναι ό, τι πιο hot τώρα, συνδυαστικά με την ένταση στις υφές αλλά και στο αποτέλεσμα.

Τι εννοούμε; Ότι η μόδα θέλει ζωηρό χρώμα στα χείλη αλλά και ένταση στα μάτια, με το κόκκινο, το μπορντό, ακόμα και το φούξια να πρωταγωνιστούν στα κραγιόν που θα φορέσουμε το φθινόπωρο. Ταυτόχρονα, το μαύρο eyeliner δίνει στο βλέμμα μας μια σέξι και απόλυτα θηλυκή διάθεση ενώ κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο προϊόν μακιγιάζ για το νεσεσέρ μας φέτος. Τέλος, το μανικιούρ δεν ξεφεύγει από τα fashion trends, αφού τα βερνίκια και οι αποχρώσεις που θα δοκιμάσουμε φέτος είναι απόλυτα εναρμονισμένες με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, όπως τις είδαμε στις πασαρέλες.

Πώς μπορείς να ακολουθήσεις τις παραπάνω τάσεις της ομορφιάς, χωρίς να ξεφύγεις από το budget σου; Στο νέο τεύχος του Shape που κυκλοφόρησε στα περίπτερα στις 4 Οκτωβρίου θα βρεις μερικά από τα best-seller επαγγελματικά προϊόντα ομορφιάς από την MD Professionnel και την Essie, σε κανονικό μέγεθος, μόνο με 4,90 ευρώ.

g

Επίλεξε ανάμεσα σε επαγγελματικά βερνίκια νυχιών της Essie, οι αποχρώσεις των οποίων ακολουθούν πάντα τις τάσεις της μόδας και ταιριάζουν με κάθε στιλ και outfit που θα φορέσουμε φέτος, έχουν εύκολη εφαρμογή αλλά και μεγάλη διάρκεια, εφάμιλλη ενός επαγγελματικού αποτελέσματος που θα είχες στο nail salon. 

φ

Εάν ωστόσο είσαι λάτρης του μακιγιάζ, οι επιλογές σου κι εδώ είναι πολλές καθώς μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα στο best seller, κατακόκκινο κραγιόν της MD Professionnel, που χάρη στο υαλουρονικό που περιέχει, όχι μόνο ενυδατώνει τα χείλη χαρίζοντάς τους μια βελούδινη υφή αλλά και τα κάνει να δείχνουν πιο σαρκώδη και θελκτικά, χάρη στο plumping εφέ όγκου που τους προσδίδει.

Δες επίσης: Αυτά είναι τα πιο περιζήτητα χρώματα μαλλιών του φετινού φθινοπώρου

ττ

Τέλος, αν προτιμάς να αποκτήσεις το must-have προϊόν μακιγιάζ της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλο από το eye liner, το Roll In Liner της MD Professionnel με πρωτοποριακό disc applicator, είναι αυτό ακριβώς που αναζητάς. Το απλικατέρ του θα σε βοηθήσει στην εύκολη και με ακρίβεια εφαρμογή του eye liner ενώ θα σου χαρίσει ένα σταθερό, αδιάβροχο και ματ αποτέλεσμα που παραμένει αναλλοίωτο μέχρι και 24 ώρες.

ρτγ

Μην χάσεις το Shape Οκτωβρίου!

Shape Οκτωβρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i