"Life & Beauty Experience": Μια έκθεση, ωδή στην ιαπωνική καινοτομία και ομορφιά

Ένας σύγχρονος φόρος τιμής στην αληθινή ομορφιά μέσα από την ιστορία, την φιλοσοφία και τις αξίες της Shiseido.

sheseido

Εδώ και 150 χρόνια, ο ιαπωνικός οίκος καλλυντικών Shiseido φημίζεται για τις καινοτομίες του αλλά και την έμπνευση που αντλεί από την τέχνη, προσφέροντας τα πιο προηγμένα επιστημονικά προϊόντα στους καταναλωτές. Στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει το καλύτερο στον πελάτη σε ό,τι αφορά την αποτελεσματικότητα και την ασφάλεια, προσέχοντας παράλληλα το περιβάλλον και μειώνοντας το αποτύπωμά της σε αυτό.

Εξού και σε κάθε στάδιο της μακράς ιστορίας της, η Shiseido δίνει έμφαση στην ανακάλυψη καινοτόμων επιστημονικών επιτευγμάτων, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής και μια απαράμιλλη αισθητική για να αναδείξει την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά κάθε γυναίκας.

Aυτή ήταν και η θεματική του "Life & Beauty Experience",
μια έκθεση αφιερωμένη στην ιστορία, την πολιτιστική της κληρονομιά, την φιλοσοφία και τις αξίες που την χαρακτηρίζουν και παρουσιάστηκε στο Athens Art Link.

sheseido

Δημοσιογράφοι  και beauty editors απόλαυσαν μια βιωματική ξενάγηση στα επιτεύγματα-σταθμούς της μάρκας, ενώ είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν πρώτοι το νέο ισχυρό δίδυμο ορών Βio-Performance Skin Filler Serums, με τη πρωτοποριακή MolecuShift Technology που αξιοποιεί τις δυνάμεις του υαλουρονικού οξέος περισσότερο από ποτέ.

sheseido

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i