Fake a face lift | Δείξε νεότερη στη στιγμή με αυτό το 5' makeup look

Θα χρειαστείς μόλις τέσσερα προϊόντα μακιγιάζ και 5 λεπτά από τον χρόνο σου.

Bella Hadid Splash News / Ideal Image

Ως γνωστόν, το μακιγιάζ μπορεί να κάνει θαύματα, αν ξέρεις πώς να το κάνεις σωστά - αλλά και αν γνωρίζεις τα μικρά μυστικά που θα κάνουν τη διαφορά στο πρόσωπό σου.

Και αυτό που αξίζει να επιδιώκεις με το μακιγιάζ είναι όχι να κρύβεις τα χαρακτηριστικά σου αλλά να τα αναδεικνύεις με τον καλύτερο και πιο κολακευτικό για εσένα τρόπο. Παράλληλα, αυτό που θες είναι να δείχνεις πάντα φρέσκια, ξεκούραστη και νέα, και πάντως όχι μεγαλύτερη από την ηλικία σου και κουρασμένη. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό; Είμαστε εδώ για να σου δείξουμε τον (πανεύκολο) τρόπο.

Δες επίσης: 4 λόγοι που το μακιγιάζ σου "σπάει" γύρω από το στόμα

Με ένα πρόσφατο βίντεο που ξετρυπώσαμε στο Instagram ανακαλύψαμε πώς μπορείς να πετύχεις εφέ face lift μέσα σε λιγότερο από 10 λεπτά, με μόλις τέσσερα προϊόντα μακιγιάζ: ένα προϊόν για contouring, το ρουζ, το highlighter και το concealer σου. Κανένα μπότοξ ή άλλα ενέσιμα, το μυστικό βρίσκεται σε μερικές έξυπνες κινήσεις μακιγιάζ που θα σου εξασφαλίσουν αυτό το νεανικό και φρέσκο look, χωρίς νυστέρι.

Editor's note: Το μυστικό βρίσκεται στην υφή των προϊόντων, που πρέπει να είναι κρεμώδης ή υγρή. Προτίμησε λοιπόν να εφοδιαστείς με liquid ή creamy ρουζ, highlighter και προϊόντα για contouring / bronzers - το concealer είναι ούτως ή άλλως κρεμώδες. Μπορείς ωστόσο να ολοκληρώσεις το μακιγιάζ με μια πούδρα σε σκόνη, που θα σετάρει το αποτέλεσμα και θα δώσει ένα ωραίο, ματ φινίρισμα χωρίς έντονες γυαλάδες.

Δες επίσης: Γιατί δεν κρατάει πολύ το άρωμά μου; 5 tips για να το κάνεις να μυρίζει όλη μέρα

Επιπλέον, έχε υπόψη σου ότι πρέπει να απλώσεις μικρή ποσότητα από το κάθε προϊόν στα σωστά σημεία, και να κάνεις πολύ καλό blending μεταξύ τους ώστε αφενός να απορροφηθούν καλά από την επιδερμίδα, αφετέρου να δέσουν σωστά μεταξύ τους οι αποχρώσεις και οι υφές.

Δες στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς θα εφαρμόσεις όλα τα προϊόντα:

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i