Ανακάλυψε τον κόσμο της L'Erbolario Greece

Συναντήσαμε τον Γιάννη Τουρτουρόπουλο, εμπορικό διευθυντής της εταιρείας L' Erbolario Greece, και έμαθε τα πάντα για τα φυσικά καλλυντικά που μας έρχονται από την Ιταλία.

Καλλυντικα

Πoιες είναι οι αξίες και η φιλοσοφία της L’Erbolario;

Το 1978 στο Λόντι του Μιλάνου η L’Erbolario ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με μότο "Η ομορφιά να είναι προσβάσιμη σε όλους". Αυτή η προσιτή πολυτέλεια συνοδεύει τη μάρκα μέχρι και σήμερα. Δε δοκιμάζει πότε τα προϊόντα της σε ζώα, ενώ, παράλληλα, έχει αναπτύξει ένα περιβαλλοντικό και κοινωνικό προφίλ, το οποίο αναφέρει σε κάθε της έντυπο. Τέλος, δεν αναθέτει σε καμία φάση της παραγωγής σε τρίτες χώρες, πόσο μάλλον σε χώρες όπου καταπατούνται τα ανθρώπινα και τα εργασιακά δικαιώματα.

Τι κάνει τα προϊόντα της L’Erbolario να ξεχωρίζουν;

Η φιλοσοφία που μας οδηγεί είναι η ισορροπία μεταξύ επιστήμης και παράδοσης. Εκτός από την ασφάλεια, ελέγχεται προσεκτικά και πιστοποιείται η αποτελεσματικότητα των καλλυντικών μας στο Πανεπιστήμιο της Παβία. Τα αρώματα των προϊόντων μας και οι εκλεπτυσμένες συσκευασίες τους, εμπνευσμένες από τους πίνακες βοτανικής των παλιών βιβλίων βοτανολογίας, είναι πια ένα μοναδικό εμπορικό σήμα της μάρκας.

Ποια τρία προϊόντα πρέπει να επιλέξει ένας καταναλωτής για να γνωρίσει τη L’Erbolario;

Σίγουρα ένα άρωμα, αφού η L’Erbolario έχει δική της μονάδα αρωματοποιίας και γι’ αυτό όλα της τα αρώματα είναι μοναδικά, με ιταλική σφραγίδα. Στη συνέχεια, τις κρέμες σώματος, που προσφέρουν μοναδική αίσθηση βαθιάς ενυδάτωσης, αλλά και τα στικ χώρου, που φτιάχνουν τη διάθεση με τις αρωματικές τους νότες και αφήνουν σε κάθε γωνία του χώρου το αποτύπωμα της φύσης.

Πόσο σημαντική είναι η έννοια της βιωσιμότητας για την εταιρεία;

Από το 2002 η L’Erbolario δεσμεύτηκε να ελαχιστοποιήσει τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις της παραγωγικής της διαδικασίας. Η παραγωγική μας μονάδα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας .Η παραγωγική μας μονάδα τροφοδοτείται αποκλειστικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας. Αφαιρέσαμε τα ενημερωτικά έντυπα από τα κουτιά των προϊόντων και τυπώσαμε τα κείμενα στο εσωτερικό των συσκευασιών. Όλες οι συσκευασίες μας χρησιμοποιούν πρώτες ύλες πιστοποιημένες FSC, ενώ οι τσάντες είναι φτιαγμένες από 80% ανακυκλωμένο χαρτί, βιοδιασπώμενες, κομποστοποιήσιμες και ανακυκλώσιμες. 

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i