Aliavita Medical Aesthetic: Η ολοκαίνουρια αλυσίδα Ιατρικής Αισθητικής του Ομίλου Alterlife

Στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την αντιγήρανση, την ομορφιά και την ευεξία, μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις.

Aliavita

Στον άρτια διαμορφωμένο χώρο της Aliavita Medical Aesthetics πραγματοποιήθηκε η πρώτη παρουσίαση στα Media από ένα νέο καινοτόμο εγχείρημα πολλά υποσχόμενο στο χώρο της Ιατρικής Αισθητικής. 

Η Aliavita Medical Aesthetics, είναι η ολοκαίνουρια αλυσίδα Ιατρικής Αισθητικής του Ομίλου Alterlife η οποία δημιουργήθηκε μέσα από τη γνώση και την τεχνογνωσία τριών διαφορετικών κλάδων εταιρειών που αλληλοσυμπληρώνονται της Alterlife, του Oxygen plus, και του Dr C Clinic οι οποίες έχουν αφήσει την σφραγίδα τους στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς, της ευεξίας και του wellness. 

Τι σημαίνει όμως Aliavita; Τι συνθέτει το DNA του brand που θα καθορίσει και θα επανασχεδιάσει το χάρτη αυτής της αγοράς; 

Το Alterlife στα Λατινικά σημαίνει Aliavita, δηλαδή Άλλη ζωή και αυτό επιδιώκουν οι δημιουργοί της. Το νέο εγχείρημα του ομίλου Alterlife μεταφέρει στην Aliavita δυνατή κληρονομιά, πολύπλευρες εμπειρίες με focus στις ποιοτικές υπηρεσίες στα μέλη και τους πελάτες τους. 

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, οι καινοτόμες θεραπείες, τα νέα πρωτόκολλα και ο συνδυασμός των θεραπειών με μηχανήματα τεχνολογίας αιχμής καθιστούν την βραβευμένη στα Medical Beauty Awards 2022 Aliavita Medical Aesthetics τον απόλυτο ειδικό ο οποίος με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα θα υπηρετήσει το όνειρο της νεότητας σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να προβάλουν, να ενισχύσουν ή να διατηρήσουν μέσα στον χρόνο την καλύτερη εικόνα τους. 

Τους δημοσιογράφους υποδέχθηκε η κ. Εφη Λαψάνα, ΜΒΑ Managing Partner της ALIAVITA η οποία τόνισε "Στόχος μου είναι η σωστή και ακριβής τήρηση των διαδικασιών, των πρωτοκόλλων και των υπηρεσιών, η συνεχής ενημέρωση με τις διεθνής τάσεις της ιατρικής αισθητικής και της κοσμετολογίας, η εκπαίδευση και η μεταφορά τεχνογνωσίας σε όλη την ομάδα των συνεργατών που ασχολούνται με την παροχή υπηρεσιών, πιστοποιημένες με ISO 9001 ώστε θα παρέχουμε σε κάθε σημείο ALIAVITA υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και άριστη εξυπηρέτηση πελατών" . 

Xαιρετισμό απεύθυνε στους παρευρισκόμενους ο Ιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της ALTERLIFE, της μεγαλύτερης κοινότητας fitness στην Ελλάδα και την Κύπρο κος. Tηλέμαχος Κουκουφλής ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε "H ALTERLIFE με παρουσία στην αγορά από το 1999 ξεκίνησε την ανάπτυξη από 2012 και έως σήμερα δημιούργησε 62 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο! Η ίδια φιλοσοφία, αλλά και η τεχνογνωσία που ανέπτυξε η ALTERLIFE στη πετυχημένη αυτή πορεία, είναι τα εφόδια που χρειάζεται και η ALIAVITA για να μεγαλουργήσει. Έχουμε κτίσει τις πλέον κατάλληλες προϋποθέσεις για να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες Ιατρικής Αισθητικής που θα βελτιώσουν την εμφάνιση και την ποιότητα της ζωές των ανθρώπων!".

3ρ

Απόστολος Βιτουλαδίτης, CEO της ALIAVITA, Άννα Κωνσταντινίδου, Digital Sales Manager, Open Digital Group, Open Beyond ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ,  Αθανάσιος Χριστόπουλος, Πλαστικός Χειρουργός,  Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA.

O αρχιτέκτονας του εγχειρήματος της ALIAVITA είναι o CEO κος Απόστολος Βιτουλαδίτης ο οποίος αναφέρθηκε στο concept της νέας πρόκλησης: "Το Ιατρείο της ALIAVITA ξεκίνησε μόλις το Μάρτιο του 2022, αλλά ο κάθε συντελεστής στο χώρο του έχει εμπειρίες εικοσαετίας και πλέον! Η ALIAVITA αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες στον ενδιάμεσο χώρο της Ιατρικής αισθητικής που έχουν αξία για τον πελάτη και άριστο αποτελέσματα! Ο τομέας που έχουμε επενδύσει τα μέγιστα είναι ο τομέας των LASER ώστε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες αποτρίχωσης με τα ποιο σύγχρονα LASER μηχανήματα και την μοναδική 5ετή γραπτή εγγύηση. Επίσης έχουμε και άλλα υψηλής τεχνολογίας  LASER για υπηρεσίες  φωτοανάπλασης, σύσφιξης και λάμψης. Επιχειρηματικός στόχος μας είναι να ενισχύσουμε την παρουσία μας σε όλες τις περιοχές του Λεκανοπεδίου, της Θεσσαλονίκης αλλά και άλλων μεγάλων πόλεων!".

Την παρουσίαση ολοκλήρωσε ο Επιστημονικός Διευθυντής της ALIAVITA, Πλαστικός Χειρουργός κ. Αθανάσιος Χριστόπουλος, ο οποίος ανέλυσε το επιστημονικό πεδίο στο οποίο φιλοδοξεί να δραστηριοποιηθεί ο νέος αυτός χώρος "Η ALIAVITA αποτελεί μια καινοτομία στον χώρο της ομορφιάς η οποία ξεπερνά τα όρια των γνωστών και συνηθισμένων κέντρων καθώς στοχεύει να καλύψει την ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας και άνδρα που αναζητά ποιοτικές και αποτελεσματικές υπηρεσίες, στις οποίες θα συμπράττει η αισθητική και η ιατρική. Κοινός στόχος όλων των συντελεστών είναι  να παράγουμε στα κέντρα ALIAVITA ένα επαναστατικό και καινοτόμο αποτέλεσμα από όλο το φάσμα των αισθητικών υπηρεσιών που θα προσφέρονται αποκλειστικά, από την πιο απλή υπηρεσία αισθητικής έως την πιο πολύπλοκη υπηρεσία πλαστικής χειρουργικής οι οποίες θα αλλάξουν τον τρόπο προσέγγισης στην ομορφιά και θα εξασφαλίζουν ασφάλεια και αποτελεσματικότητα στο κοινό μας". 

H ALIAVITA Medical Aesthetics προέκυψε από μια νέα στρατηγική συνεργασία η οποία στοχεύει στην ολιστική προσέγγιση στην υγεία, την αντιγήρανση, την ομορφιά και την ευεξία, μέσα από εξατομικευμένες προτάσεις και λύσεις που θα αλλάξουν το τοπίο στην ανάπτυξη των υπηρεσιών στο χώρο. 

Σήμερα  η ALIAVITA  διαθέτει τρία σημεία: 

  • Στην Αθήνα: Λεωφ. Κηφισίας 250, Χαλάνδρι, τηλ 210 70000460 στο Golden Hall, Λεωφόρος Κηφισίας 37Α τηλ 210 7102662
  • Στην Κέρκυρα:  Σπύρου Αρβανιτάκη 7, τηλ 2661020500

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις θεραπείες της εταιρείας: https://aliavita.gr/.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i