My cleansing routine: Η πιο σωστή ρουτίνα περιποίησης για την λιπαρή επιδερμίδα

Αυτά είναι τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να περιποιηθείς σωστά τη λιπαρή επιδερμίδα σου.

d

Λιπαρότητα, διεσταλμένοι πόροι, έντονες γυαλάδες όχι μόνο στο σημείο Τ αλλά και σε ολόκληρο το πρόσωπο... Αν τα παραπάνω σού ακούγονται οικεία, η επιδερμίδα σου είναι λιπαρή, όπως και η δική μου. Τι ακριβώς μπορείς να κάνεις όμως για να απαλλαγείς από την ενοχλητική λιπαρότητα που όχι μόνο αλλοιώνει το μακιγιάζ σου τις πιο ακατάλληλες στιγμές, αλλά και μπορεί να σου χαλάσει και τη διάθεση; Εγώ έχω βρει τη λύση και ακούει στη "σωστή skincare ρουτίνα", δηλαδή την καθημερινή, εντατική φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα.

Αρχικά, δεν χρειάζεται να σου τονίσω τον κρίσιμο ρόλο που παίζει το καλό ντεμακιγιάζ, απαραιτήτως κάθε βράδυ, ακόμα κι αν δεν είσαι καθόλου μακιγιαρισμένη, καθώς εννοείται και πιθανόν το γνωρίζεις ήδη. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζεις είναι ποιο προϊόν ντεμακιγιάζ θα σε βοηθήσει να καθαρίσεις σε βάθος την επιδερμίδα σου, και να την απαλλάξει από κάθε ίχνος μακιγιάζ, ρύπων, βακτηρίων.

Εγώ προσωπικά είδα μεγάλη αλλαγή με το MicellAIR Professional Νερό Ντεμακιγιάζ δύο φάσεων της NIVEA, που είναι ιδανικό για τις λιπαρές επιδερμίδες, αλλά και τις επιδερμίδες με τάση για ακμή ή σπυράκια.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i