Πώς θα κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα μόνο με eyeliner

Η σωστή τεχνική μπορεί να "αλλάξει" το σχήμα των ματιών σου.

makeup iStock

Τα "μακιγιάζ για μεγαλύτερα μάτια", "bigger eyes", "πώς να δείχνουν μεγαλύτερα τα μάτια μου" είναι μερικοί μόνοι όροι και hashtags που συναντάμε ασταμάτητα όχι μόνο στο google search αλλά και στα social media. Αν θεωρείς ότι χρειάζεσαι μια μικρή ενίσχυση στο σχήμα των ματιών σου ώστε να τα κάνεις να φαίνονται πιο έντονα και να ξεχωρίζουν, ευτυχώς υπάρχει η λύση και είναι πιο εύκολη απ' ότι φανταζόσουν: το eyeliner.

Τα τελευταία χρόνια έχουν αναδειχθεί αμέτρητα makeup trends που αφορούν διάφορους τρόπους εφαρμογής του eyeliner, έχοντας όλοι τους σαν στόχο να δώσουν έμφαση στο βλέμμα και να τονίσουν το σχήμα των ματιών μας. Graphic eye liner, reverse liner, double-wing, cat- eye... Όλα τους πολυσυζητημένα και πολυφωτογραφημένα σε catwalks αλλά και celebrities που τα επιλέγουν για επίσημες, και όχι μόνο, εμφανίσεις.

Παράλληλα, είναι σημαντικό να πούμε ότι πρόκειται για ένα προϊόν μακιγιάζ που, με λίγη εξάσκηση, μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις κυριολεκτικά θαύματα στο βλέμμα σου - μέχρι και να "αλλάξει" το σχήμα των ματιών σου. Ιδίως τα τελευταία χρόνια οι εταιρείες καλλυντικών έχουν απλουστεύσει τόσο πολύ το eyeliner σαν εργαλείο μακιγιάζ, λανσάροντάς το σε διάφορες μορφές (μολύβι, στυλό, πινέλο) που κάνουν τη σχετική διαδικασία "παιχνιδάκι", ακόμα και για τις πιο αρχάριες.

Δες τη συνέχεια στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i