Spoil me: Ο talk-of-the-town, ολοκαίνουριος χώρος ομορφιάς υπόσχεται μια ολιστική περιποίηση

Στο νέο Beauty & Lifestyle hot spot σε Ν.Ερυθραία και Κολωνάκι θα βρεις υπηρεσίες mani-pedi, κομμωτηρίου, μακιγιάζ και πολλά άλλα.

spoil me

Αν αναζητάς έναν πολυχώρο ομορφιάς που θα συγκεντρώνει πολλές beauty υπηρεσίες σε ένα μόνο μέρος, πες πως τον βρήκες. Το SPOIL ME Beauty & Lifestyle δημιουργήθηκε για να προσφέρει μία νέα εμπειρία περιποίησης, κάνοντας την κάθε μέρα ξεχωριστή. Υπηρεσίες περιποίησης άκρων και κομμωτηρίου, αποτρίχωση και make up συνδυάζονται στον ίδιο χώρο εξοικονομώντας χρόνο, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου lifestyle. Δύο premium χώροι, στο Κολωνάκι και τη Νέα Ερυθραία, προσφέρουν υψηλή αισθητική, ποιότητα, καταξιωμένα brands και μία ομάδα επαγγελματιών υψηλού επιπέδου, έτοιμοι να σε αναλάβουν και να αναδείξουν τον πιο όμορφο εαυτό σου.

Με σύμβολο το παγώνι, το οποίο εκπέμπει ομορφιά, πολυτέλεια, πάθος και αυτοπεποίθηση, το SPOIL ME απευθύνεται στη σύγχρονη γυναίκα που θέλει να είναι όμορφη, μέσα και έξω, επιλεκτική, γοητευτική και σίγουρη για τον εαυτό της.

spoil me

Με δύο καταστήματα εξυπηρέτησης, ένα στη Ν.Ερυθραία, που μετρά ήδη 12 χρόνια παρουσίας, και ένα νέο στο Κολωνάκι που μόλις άνοιξε τις πόρτες του, το SPOIL ME χαρακτηρίζεται από τη μοντέρνα, μίνιμαλ και κομψή αισθητική προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία περιποίησης από την κορυφή έως τα άκρα.

spoil me

Και extra tip: παράλληλα με την προσωπική περιποίηση, έχεις ευκαιρία για shopping στα lifestyle concept corner που διαθέτουν και τα δύο spot, με αξεσουάρ μόδας, ιδέες για δώρα και προϊόντα προσωπικής φροντίδας που ανανεώνονται συνεχώς με αγαπημένα premium brands, όπως Kerastase, Moroccanoil, Bleecker & Love, Chilly’s, The Gift Label, Aeolis, Voluspa, Havaianas, Freedom Moses, Wikini και πολλά άλλα, ανάλογα με την εποχή.

"Let us spoil you!"

Διευθύνσεις:

SPOIL ME Downtown | Σκουφά 37, ΚΟΛΩΝΑΚΙ | T. 213 0998342

SPOIL ME North | Αίαντος 6, ΝΕΑ ΕΡΥΘΡΑΙΑ | T. 210 8000227

Ανακάλυψε περισσότερα στο www.spoilme.com.gr

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i