Yamamay: Η εορταστική συλλογή της είναι μια ωδή στη δεκαετία του 1980

Η Yamamay ταξιδεύει στο παρελθόν προβάλλοντας τα χειμερινά της εσώρουχα πάνω στο χιόνι, σε ατμόσφαιρα που θυμίζει τη μαγική δεκαετία του 1980.

Yamamay

Η Yamamay αφιερώνει τη νέα εκστρατεία επικοινωνίας για την εορταστική περίοδο με μια ωδή στη δεκαετία του 1980, στην Ιταλία. Μια εποχή ουσιαστικής κοινωνικής μεταμόρφωσης με έντονη ενέργεια και αισιοδοξία που εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης σε διάφορους τομείς, όπως στη μόδα, τον κινηματογράφο και το design. Μια αναβίωση που μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο, στις διακοπές στο χιόνι εκείνων των χρόνων που, για τη μόδα, σηματοδότησε ένα πέρασμα από τη λιτότητα στην υπερβολή. Χρόνια γεμάτα προσδοκίες, που όσοι τα έζησαν δύσκολα τα ξεχνούν. 

Yamamay

Έτσι, ανατρέποντας τις κλασικές παραδόσεις των Χριστουγέννων, η Yamamay ταξιδεύει στο παρελθόν προβάλλοντας τα χειμερινά της εσώρουχα πάνω στο χιόνι, σε ατμόσφαιρα που θυμίζει τη μαγική δεκαετία του 1980 και που χαρακτηρίζεται από υπερβολή και διασκέδαση: πεντακάθαρα τοπία, φωτεινά χρώματα και φαντασία αλλά με σύγχρονη άποψη.

Yamamay

Για το γιορτινό κομμάτι της χειμερινής συλλογής, η Yamamay επίλεξε την Αυστραλέζα μοντέλο Tahnee Atkinson, τη Βελγίδα Maria Churchy και την Ιταλίδα Elia Cometti, οι οποίες και φωτογραφήθηκαν στο χιόνι υπό το επιδέξιο μάτι του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo, φορώντας εσώρουχα και ρούχα από την Yamamay Christmas 22 συλλογή, εμπνευσμένη από τα ‘80s. Ενώ,  με τη συλλογή από πιτζάμες, για όλη την οικογένεια,  φωτογραφήθηκαν σε στούντιο. Μια μοντέρνα και ιδιαιτέρως ευέλικτη χριστουγεννιάτικη συλλογή που σχεδιάστηκε για όλα τα γούστα και τις ανάγκες. 

Yamamay

Το βίντεο της καμπάνιας, στις νότες του  εμβληματικού τραγουδιού των ‘80s "Moonlight shadow" του Mike Oldfield, θα είναι ο πρωταγωνιστής της χριστουγεννιάτικης περιόδου σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της μάρκας.

 

Οι εικονογραφήσεις της καλλιτέχνιδας Bianca Cedrone, εμπνευσμένες από ορεινές ατμόσφαιρες, ζωντανεύουν σε όλο το επικοινωνιακό υλικό της Yamamay:  στα καταστήματα και τις βιτρίνες τους, καθώς και στις εορταστικές τσάντες αγορών της.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com.

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i