3 κομψά χτενίσματα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι πιο αδύνατη

Ναι, μπορείς να φανείς πιο αδύνατη με αυτά τα hairstyles.

Μαλλιά iStock

Υπάρχει το μακιγιάζ που σμιλεύει τις γωνίες και τα χαρακτηριστικά του προσώπου μας, υπάρχουν και μερικά "χτενίσματα που αδυνατίζουν", με την έννοια του ότι κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο μακρόστενο και τη φιγούρα μας πιο κομψή. Και όσο χαριτωμένα κι αν είναι τα στρογγυλά πρόσωπα, με μαγουλάκια ή χωρίς, είναι γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες που θέλουν να δώσουν την εντύπωση μιας πιο σμιλεμένης όψης σε αυτά.

Ποια είναι εκείνα τα χτενίσματα που θα σε κάνουν να φανείς πιο αδύνατη και κομψή; Ευτυχώς, είναι πολύ εύκολο να τα πετύχεις ακόμα και μόνη σου στο σπίτι με τα κατάλληλα σύνεργα.

#1. Χωρίστρα στη μέση

Η χωρίστρα στη μέση δίνει την ψευδαίσθηση του πιο μακρόστενου προσώπου, αφού συγκεντρώνει τα βλέμματα στο κέντρο του και όχι στις (πιο στρογγυλεμένες) γωνίες του. Γι' αυτό και αυτού του είδους η χωρίστρα είναι ένας από τους πιο αγαπημένους τρόπους χτενίσματος των γυναικών με στρογγυλό πρόσωπο. Το μήκος των μαλλιών δεν παίζει ιδιαίτερα μεγάλο ρόλο εδώ, αρκεί να ξεπερνά το ύψος των ώμων. Όσο πιο μακριά πάντως, τόσο το καλύτερο.

Δες περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i