Λαμπερά εγκαίνια του νέου χώρου ομορφιάς Athens Derma

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χώρου ομορφιάς Athens Derma, στην Πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας.

Athens Derma

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου χώρου ομορφιάς Athens Derma, στην Πλατεία Μαβίλη, στο κέντρο της Αθήνας. Η επιστημονική ομάδα του Athens Derma υποδέχτηκε πλήθος φίλων και συνεργατών αλλά και επώνυμους καλεσμένους που παρευρέθηκαν για να ευχηθούν για το νέο αυτό ξεκίνημα.

Οι καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στον πλήρως εξοπλισμένο και ανανεωμένο χώρο του Athens Derma και ενημερώθηκαν από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό για την ευρεία γκάμα υπηρεσιών: το παγκοσμίου φήμης Laser Alexandrite Candela Pro και τα ευρέως γνωστά και αποτελεσματικά μηχανήματα και προϊόντα των εταιρειών Green Peel και Μedik8. 

Athens Derma

Η επιστημονική ομάδα του Athens Derma  αντιμετωπίζει κάθε ανάγκη του πελάτη με σεβασμό, αγάπη, και γνώση.

Παρουσιάστηκε, επίσης, η μεθοδολογία της επιστημονικής ομάδας του Athens Derma, η οποία με τη βοήθεια ειδικού δερμοαναλυτή αναλύει στους ενδιαφερόμενους τις ανάγκες του δέρματός τους και βάσει αυτών προχωρά σε εξειδικευμένη θεραπεία μέσω συγκεκριμένων πρωτοκόλλων. Ξεκινώντας με έναν βαθύ καθαρισμό προσώπου και συνεχίζοντας με peels (με οξέα φρούτων) και φυτικών peeling, μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να προβεί με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια σε πιο δυνατές θεραπείες, όπως είναι η μεσοθεραπεία προσώπου, καθώς και σε θεραπείες για την ακμή, την ενίσχυση της λάμψης και της ενυδάτωσης και την καταπολέμηση της φωτογήρανσης.

Μακεδόνων 2, Πλατεία Μαβίλη, Αθήνα, τηλ. επικοινωνίας: 210 6444495
 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i