Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro: Ο αγαπημένος θεσμός ομορφιάς επιστρέφει ανανεωμένος

Τα Beauty Stars είναι ξανά μαζί μας αυτή τη φορά όμως ανανεώνονται και αποκτούν φρέσκο Attitude και ambassador την Κλέλια Ανδριολάτου.

beauty stars

Τα Beauty Stars with Attitude by Madame Figaro είναι γεγονός ενώ πρέσβειρα του θεσμού είναι η Κλέλια Ανδριολάτου!

Beauty experts, Insiders & inspirers και αναγνώστριες καλούνται να ψηφίσουν τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς ενώ, για πρώτη φορά, ο θεσμός επιβραβεύει και δράσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική προσφορά, την οικολογική συνείδηση και τις ενημερωτικές ενέργειες των εταιρειών καλλυντικών.

beauty stars

Η πρέσβειρα του θεσμού Κλέλια Ανδριολάτου μαζί με μια ομάδα από 14 Insiders & inspirers παραλαμβάνουν το εναλλακτικό, οικολογικό beauty box που περιέχει τα προϊόντα που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και τα δοκιμάζουν. Στη συνέχεια, μαζί με τις beauty experts και editors των περιοδικών του Ομίλου των Αττικών Εκδόσεων δίνουν τις δικές τους βαθμολογίες και αναδεικνύουν τα top beauty items της χρονιάς.

beauty stars

Ποια είναι η πιο hot αρωματική άφιξη της χρονιάς;

Ποια μάσκαρα χάρισε τις πιο εντυπωσιακές βλεφαρίδες;

Ποιος ορός άλλαξε τα δεδομένα στην περιποίηση;

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός ομορφιάς ξεκινάει και εσύ δεν έχεις παρά να μπεις στο beautystars.madamefigaro.gr και να βαθμολογήσεις τα top λανσαρίσματα της χρονιάς μπαίνοντας στην κλήρωση για να κερδίσεις σούπερ beauty εκπλήξεις.

beauty stars

Θες να κερδίσεις κι εσύ μοναδικές, beauty εκπλήξεις; Γίνε Beauty Insider!

Μπορείς κι εσύ να γίνεις μέρος του Beauty Stars with Attitude βαθμολογώντας μαζί μας τα αγαπημένα σου προϊόντα.

Γίνε beauty Insider! Η βαθμολογία σου αρκεί για να συμμετάσχεις στην κλήρωση και να κάνεις δικές σου πολλές, φανταστικές beauty εκπλήξεις! Αλλά, σημαντικό είναι να ξέρεις, ότι όσα περισσότερα προϊόντα βαθμολογήσεις, τόσες περισσότερες πιθανότητες έχεις να κερδίσεις! 

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι  να μπεις στο beautystars.madamefigaro.gr, να λάβεις μέρος στο διαγωνισμό βαθμολογώντας τα αγαπημένα σου προϊόντα ανά κατηγορία και έπειτα συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου στην φόρμα και ίσως βρεθείς ανάμεσα στις τυχερές!

Η ομορφιά γίνεται viral!

Ακόμα να μπεις και να ψηφίσεις;

Μπες τώρα στο beautystars.madamefigaro.gr για να βαθμολογήσεις τα αγαπημένα σου προϊόντα και λάβε μέρος στον πιο viral διαγωνισμό με υπέροχες beauty εκπλήξεις!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i