Τα ολοκαίνουρια beauty λανσαρίσματα της Zara απευθύνονται σε δημιουργικούς μικρούς καλλιτέχνες

Η σειρά "Mini Artists" κατέφτασε για να κάνει την ομορφιά, δημιουργικό παιχνίδι.

ζαρα

Η Zara λανσάρει μια συλλογή προϊόντων ομορφιάς που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν τα όνειρα των παιδιών πραγματικότητα, μια παιχνιδιάρικη κάψουλα γεμάτη χρώμα, στην οποία η δημιουργικότητα, η φαντασία και η διασκέδαση είναι το κλειδί. Η σειρά "Mini Artists" περιλαμβάνει τόσο προϊόντα όσο και αξεσουάρ που ολοκληρώνουν αυτή την εμπειρία που ωθεί τη δημιουργική αυτοέκφραση και τη φαντασία με την εξερεύνηση των τόνων, των υφών και των μοτίβων.

zara

Αυτό το έργο είναι ξεχωριστό για την Diane Kendal, η οποία ως make-up artist έχει ενώσει τις γνώσεις της με τη δική της εμπειρία μαμάς-καλλιτέχνη, για να δημιουργήσει μια μοναδική προσφορά που ενισχύει τις αγαπημένες στιγμές της παιδικής ηλικίας.

H συλλογή περιλαμβάνει βερνίκια νυχιών με βάση το νερό, μολύβια, παλέτες χρώματος σε σκόνη, glitter pots, παλέτα κρεμ χρωμάτων, αλλά και πινέλα. Όλες οι φόρμουλες και οι υφές των Mini Artists είναι φιλικές, απαλές και εύκολες στην εφαρμογή τους.

zara

zara

Η σειρά ολοκληρώνεται με διάφορα αξεσουάρ, όπως face charts, face stencils, μάσκες προσώπου, παλέτα μίξης χρωμάτων και μικρή ποδιά για mess free παιχνίδι.

zara

Η σειρά "Mini Artists" θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο στο Zara.com από τις 2 Φεβρουαρίου, με μια σειρά έξυπνων προϊόντων πολλαπλών χρήσεων που πωλούνται μεμονωμένα ή σε σετ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i