Το κομψό μανικιούρ της χρονιάς γίνεται πανεύκολα στο σπίτι

Η low-maintenance τάση στα νύχια που θα λατρέψεις αν είσαι fan της minimal chic αισθητικής.

Νυχια Splash News / Ideal Image

Με τη minimal chic αισθητική να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής όλων των fashionistas τα τελευταία χρόνια, είναι φυσικό ότι και ο κόσμος της ομορφιάς έχει επηρεαστεί σχετικά, με τα μαλλιά, το μακιγιάζ και το μανικιούρ να δανείζονται πολλά στοιχεία από αυτή. Ιδίως σε ό, τι αφορά τα νύχια, παρατηρούμε ότι οι τάσεις ορίζουν ότι, όσο πιο low maintenance και απλό το μανικιούρ, τόσο πιο κομψό.

Εξού και nail trends όπως τα transparent nails ή τα vanilla french nails, ακόμα και τα glossy nails έχουν κάνει τόσο μεγάλο πάταγο τους τελευταίους μήνες, αποτελώντας τις πιο δημοφιλείς επιλογές των περισσότερων γυναικών στα nail salons. Αυτή τη φορά, άλλο ένα minimal trend έρχεται να προστεθεί στα προαναφερθέντα, μεγαλώνοντας τη γκάμα των επιλογών που έχεις εάν επιθυμείς ένα μανικιούρ με φυσική εμφάνιση.

Πρόκειται για τα "Naked Glitter nails", που στην ουσία είναι διάφανα νύχια με ένα twist λάμψης, έτσι ώστε να γίνει το μανικιούρ πιο ενδιαφέρον. Αποτελεί μια από τις πιο περίτεχνες και ταυτόχρονα low-maintenance τάσεις στα νύχια, αφού ναι μεν το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερα λαμπερό (χάρη στο glitter), όμως πρόκειται για ένα μανικιούρ που όχι μόνο μπορείς να συντηρείς πανεύκολα, αλλά μπορείς να το δημιουργήσεις εξαρχής μόνη σου στο σπίτι. Με λίγα λόγια, μπορείς να παραλείψεις το nail salon, ενώ είναι ιδανικό για σένα που δεν θες να κλείνεις συνέχεια ραντεβού για να φρεσκάρεις τα νύχια σου.

Δες περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i