Αποκάλυψε την εσωτερική σου ομορφιά πέρα από κάθε στερεότυπo

H υπόσχεση της Shiseido για 150 χρόνια είναι να αναδεικνύει πρωτίστως την εσωτερική ομορφιά της γυναίκας πέρα από τα όρια του χρόνου.

shiseido

 Στη Shiseido οι έννοιες της εσωτερικής και εξωτερικής ομορφιάς είναι
αλληλένδετες και πάντα συμβαδίζουν, μιας και το brand δεν αρκείται στην επιφανειακή αναζήτησή της. Ο όμορφος εσωτερικός κόσμος, μπορεί να είναι εξίσου ελκυστικός όσο και τα όμορφα μάτια. Η αυτοπεποίθηση, τόσο εντυπωσιακή όσο και η λαμπερή επιδερμίδα. Η αυθεντικότητα, τόσο γοητευτική όσο και ένα χαμόγελο.

Γι’ αυτό, και ο ορισμός της Shiseido για την τέλεια επιδερμίδα είναι "ότι επιτρέπει στην εσωτερική σας ομορφιά να εκφραστεί ελεύθερα, αποκαλύπτοντας τη χωρίς προσχήματα και πέρα από κάθε στερεότυπο". 

shiseido

Η νέα καμπάνια #TheAgeIFeel της Shiseido παρουσιάζει τρεις γυναίκες, τρεις διαφορετικές προσωπικότητες που εκπροσωπούν τρεις διαφορετικούς τύπους δέρματος και ηλικίας, έτσι ώστε να αντιπροσωπεύεται ικανοποιητικά η ποικιλομορφία των καταναλωτών Shiseido. Οι τρεις δυναμικές αυτές γυναίκες ταυτίστηκαν με το μήνυμα "Ο χρόνος είναι πηγή δύναμης", και ενώθηκαν για να δώσουν το δικό τους παρόν στην καμπάνια της Shiseido.

Μαρία Ναυπλιώτου

"Η ηλικία δεν καθορίζει το πως αισθανόμαστε. Οι ρυτίδες είναι μέρος της ζωής μας. Είναι οι εμπειρίες που μας διαμορφώνουν, στις γυναίκες που θέλουμε να είμαστε", δηλώνει η Μαρία Ναυπλιώτου.

shiseido

Έβελυν Καζαντζόγλου

"Η αυτοπεποίθηση μπορεί να είναι τόσο εντυπωσιακή όσο και η λαμπερή επιδερμίδα", μας λέει η  Έβελυν Καζαντζόγλου.

shiseido

 

Σουζάνα Κεγγίτση

"H αυθεντικότητα μπορεί να είναι τόσο γοητευτική όσο και ένα χαμόγελο", ισχυρίζεται η Σουζάνα Κεγγίτση.

shiseido

 Λίγα περισσότερα για τις σειρές της Shiseido:

Η BENEFIANCE μειώνει ορατά τις γραμμές και τις ρυτίδες, χάρη στην αποτελεσματικότητα της ReNeura TechnologyΤΜ.


Η VITAL PERFECTION, δημιουργήθηκε με την εφαρμογή της νευρο-επιστήμης και την πιο πρόσφατη έρευνα της Shiseido για την επιδερμίδα. Στοχεύει στην ενίσχυση της σφριγηλότητας και της ζωτικής ροής, με σκοπό την σύσφιγξη και την αποκάλυψη τηςλάμψης του ώριμου δέρματος.

 Η Essential Energy υπόσχεται άμεση και έντονη ενυδάτωση. Το τριπλό υαλουρονικό οξύ σε συνδυασμό με το Ginseng Red, την καθιστούν τον ιδανικό σύμμαχο της επιδερμίδας που στερείται λάμψης και ενέργειας.


To παγκοσμίου φήμης και θρυλικό Ultimune αποτελεί το Νο1 αντιγηραντικό serum της Shiseido. Eνσωματώνει τα αποτελέσματα 25 ετών επιστημονικής έρευνας, 224 βραβεία ομορφιάς και 1 προϊόν πωλείται κάθε 9 δευτερόλεπτα στο κόσμο. Η αποτελεσματικότητα του Ultimune βασίζεται στη διπλή αντιγηραντική του τεχνολογία ImuGenerationREDtm η οποία ενεργοποιεί την εσωτερική δύναμη της επιδερμίδας, ενισχύει την ζωτική ροή και χαρίζει εντυπωσιακή λάμψη.

Credits:

Photo: Ηλίας Τζόιδος (@eliastzoidos)

Video: Βασίλης Παναγόποuλος (@byll_pan)

MU: Βαγγέλης Θώδος (@vangelisthodos)

Hair: Ρένος Πολίτης (@renospolitis)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i