Casual Waves | Πώς να δημιουργήσεις μόνη σου τους πιο όμορφους κυματισμούς στα μαλλιά

Δες βήμα βήμα πώς μπορείς να πετύχεις τους πιο ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά σου για μία casual βόλτα με τις φίλες σου.

Μαλλια

Σαν original curly girl, πάντα διστάζω να τολμήσω χτενίσματα, που απαιτούν hot tools, καθώς φοβάμαι πολύ μήπως προκαλέσω ανεπανόρθωτη φθορά στα μαλλιά μου και τελικά χάσω την υπέροχη, φυσική υφή τους. Η αλήθεια είναι όμως ότι μερικές μέρες, θέλω κι εγώ να δοκιμάσω κάτι νέο με την εμφάνισή μου. Αυτός είναι ο λόγος, που αποφάσισα να μιλήσω με τον celebrity hairstylist και νέο ambassador του Pantene, Tom Zois, για να μου πει με βάση το δικό του expertise τον καλύτερο τρόπο να αλλάζω το χτένισμά μου χωρίς όμως να ταλαιπωρώ τα μαλλιά μου. Spoiler alert: Μίλησα με τον κατάλληλο άνθρωπο!

Όπως μου αποκάλυψε, το ασφαλές styling με hot tools δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο. Μου μίλησε για το πόσο σημαντική είναι η προστασία της τρίχας από τη θερμότητα και ενώ ξεκίνησα να χάνω το ενδιαφέρον μου, καθώς βαριέμαι θανάσιμα το πολύωρο styling, που απαιτεί δεκάδες προϊόντα, εκείνος με "σύστησε" στα multitasking προϊόντα του Pantene, κερδίζοντας ξανά την προσοχή μου.

Τα νέα προϊοντα Pantene, τα οποία δεν λείπουν ποτέ από το kit του, εκτός από το ότι φορμάρουν τέλεια τα μαλλιά, χαρίζοντάς τους όγκο, κράτημα, μπούκλες ή κυματισμούς, προστατεύουν επίσης την τρίχα από τη θερμότητα και κατά συνέπεια από τη φθορά του heat styling.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i