Juliette Armand: Το ελληνικό skincare brand με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της ομορφιάς

Ήρθε η ώρα να γνωρίσεις τα 200+ προϊόντα του.

προιον

Η Juliette Armand είναι μια ελληνική, οικογενειακή εταιρία καλλυντικών, που αν δεν την ξέρεις ήδη, πρέπει οπωσδήποτε να τη μάθεις. Η εταιρία ιδρύθηκε το 1992 από τους χημικούς Ιουλία Αρμάγου και Μιχάλη Παπαευστρατίου με σκοπό την έρευνα νέων συνταγών στον τομέα της ομορφιάς, καταθέτοντας στα εργαστήρια τις προσωπικές τους αξίες. Το αποτέλεσμα; Καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊοντα με μέγιστη συγκέντρωση ενεργών συστατικών και στοχευμένες και εξειδικευμένες δράσεις.

Τριάντα χρόνια μετά, η γκάμα του brand μετρά περισσότερα από 200 προϊόντα περιποίησης για χρήση τόσο στο γραφείου του γιατρού ή του αισθητικού, όσο και στο σπίτι.

προιον

Η σειρά Elements καλύπτει όλες τις ανάγκες του δέρματος προσώπου και σώματος, σύμφωνα πάντα με τις πιο σύγχρονες μεθόδους αντιγήρανσης, αντιμετώπισης της ακμής, αλλά ακόμα και wellbeing απόλαυσης. Η Skin Boosters είναι μια στοχευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης, εναλλακτική της πλαστικής χειρουργικής, ενώ η Sunfilm είναι η αντηλιακή σειρά του brand για
αυξημένη και εξειδικευμένη προστασία, σύμφωνα με τις αυστηρές προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης -αλλά πάντα με ευχάριστες υφές.

προιον

Άξια αναφορά είναι και η σειρά Ameson, το όνομα της οποίας προέρχεται από την ελληνική λέξη "ΑΜΕΣΩΣ", υποδηλώνοντας τη δέσμευση της εταιρίας στην ιατρική αισθητική φροντίδα του δέρματος που είναι το ΑΜΕΣΟ αποτέλεσμα. Η σειρά αποτελείται από εξειδικευμένα προϊόντα μεσοθεραπείας για πρόσωπο και σώμα (Ameson Mesotech), ένα πλήρες σύστημα χημικής απολέπισης (Ameson Mesopeel), τρία καταπραϋντικά και αναπλαστικά προϊόντα για χρήση μετά την εφαρμογή πρωτοκόλλων μεσοθεραπείας και χημικής απολέπισης (Mesotherapy Αfter), και 4 εμφυτεύματα διασταυρωμένου και μη Υαλουρονικού Οξέος.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i