Η Garnier γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης με το πιο "πράσινο" event

Η Garnier παραμένει πιστή στις δεσμεύσεις της προς μια πιο "πράσινη" ομορφιά και ένα καλύτερο περιβάλλον.

Garnier

Με τον καλύτερο τρόπο γιόρτασε η Garnier την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22 Απριλίου), διοργανώνοντας μια εκδήλωση αφιερωμένη στην "Πράσινη Oμορφιά". Η εταιρεία άλλωστε έχει υιοθετήσει μια ολιστική στρατηγική βιωσιμότητας, με τις βασικές δεσμεύσεις της να συνιστούν έναν greener way of living. Τα προϊόντα της Garnier άλλωστε φέρνουν την αλλαγή στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Σε έναν χώρο που επαναπροσδιορίζει τον αστικό τρόπο ζωής, το κτήμα Αρίστη, συγκεντρώθηκαν δημοσιογράφοι και key opinion leaders στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Garnier, Greener Never Stops. Μέσα από experiential corners οι καλεσμένοι έδωσαν ζωή σε ανακυκλωμένες συσκευασίες, παίρνοντας έτσι ιδέες για second life χρήσεις και γνώρισαν την αποτελεσματική σύνθεση των πράσινων συστατικών της Garnier.

garnier

Η Garnier με μια σειρά από πρωτοβουλίες δεσμεύεται να βελτιώσει το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των προϊόντων της και να κινητοποιήσει τους καταναλωτές προς πιο βιώσιμες επιλογές. Έτσι, επιχειρεί να χρησιμοποιεί περισσότερα συστατικά από βιώσιμες πηγές, να εντάσσει στις συνθέσεις των προϊόντων έως και 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, να αξιοποιεί περισσότερες ανακυκλώσιμες & ανακυκλωμένες συσκευασίες, μεταξύ πολλών άλλων.

Όλα τα προϊόντα παγκοσμίως, είναι εγκεκριμένα από τον Cruelty Free International στο πλαίσιο του προγράμματος Leaping bunny.  

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i