Η DUST + CREAM ενώνει τις δυνάμεις της με τη We4all

Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο και πιο "πράσινο" αύριο.

κρεμα

Η DUST+CREAM είναι και επίσημα μέλος της περιβαλλοντικής συμμαχίας της We4all, εκφράζοντας την οικολογική της συνείδηση και υποστηρίζοντας έμπρακτα τις δράσεις της οργάνωσης για την προστασία του περιβάλλοντος και την αποκατάσταση των πνευμόνων πρασίνου σε ολόκληρο τον κόσμο.

Με το βλέμμα στραμμένο σε ένα καλύτερο και πιο "πράσινο" αύριο, η εταιρεία φροντίζει να δρα με γνώμονα την προστασία και την ενίσχυση του περιβάλλοντος. Στο πλαίσιο αυτό, η DUST+CREAM εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τη We4all ως supporter, προσφέροντας μια σημαντική χρηματική χορηγία, η οποία ισοδυναμεί με τη φύτευση 100 δέντρων για την ενίσχυση περιοχών που έχουν ανάγκη από περισσότερο πράσινο.

κρεμα

Η DUST+CREAM αναγνωρίζει το πολυεπίπεδο έργο του οργανισμού, γι’ αυτό και αποφάσισε να ενώσει τις δυνάμεις της με τη We4all και να συνδράμει στην προστασία της φύσης.

Η We4all είναι ένας παγκόσμιος, μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός και ανθρωπιστικός οργανισμός που ιδρύθηκε το 2018. Έκτοτε, δραστηριοποιείται αδιάλειπτα επενδύοντας σε κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις, οι οποίες, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνουν ενέργειες αναδάσωσης, δενδροφυτεύσεις, προστασία δασικών εκτάσεων και πολλά ακόμη.

κρεμα

Η DUST+CREAM, αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας μέσω ενός δικτύου 84 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Οι άριστα διαμορφωμένοι χώροι των καταστημάτων της και οι πλήρως καταρτισμένοι σύμβουλοι ομορφιάς, αποτελούν εγγύηση για μία απολαυστική εμπειρία αγορών σε ένα ιδιαίτερα προσεγμένο περιβάλλον καλλυντικών και προσωπικής περιποίησης.

#dustandcream #beautyismyplayground

 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i