Τα 10 μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι νύφες με τα μαλλιά τους

Όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να είναι οι φωτογραφίες σου ακριβώς όπως τις φαντάζεσαι.

νυφικο χτενισμα Splash News/Ideal Image

Σίγουρα η μέρα του γάμου σου θα ήθελες να είναι η ιδανική σε όλους τους τομείς. Προφανώς και ένας από αυτούς είναι και το νυφικό χτένισμά σου. Έχεις σκεφτεί όμως ότι ίσως σαμποτάρεις την εμφάνισή σου στην (υπερ)προσπάθειά σου να βγει τέλειο; Στην πραγματικότητα, όλα είναι πολύ πιο εύκολα και απλά από όσο νομίζεις;

Πρώτα απ' όλα πάρε μια βαθιά ανάσα και θυμήσου ότι όσο τα άτομα που έχεις επιλέξει να είναι δίπλα σου μέσα είναι έμπειροι επαγγελματίες κι η οικογένειά σου ειλικρινής, όλα θα πάνε εξαιρετικά. Και τώρα, αφού σου κάναμε και δωρεάν μάθημα NLP, πάμε να δούμε τα πιο πρακτικά. Γιατί άραγε τα μαλλιά σου είναι αυτά που σε αγχώνουν πιο πολύ από όλα; Γιατί κάθε μέρα σκέφτεσαι και κάτι διαφορετικό να τους κάνεις προκειμένου να ξεχωρίζεις;

Όσα pins και να έχει το Pinterest board σου, μην κάνεις τίποτα πριν διαβάσεις τα 10 λάθη που κάνουν όλες οι νύφες σχετικά με τα μαλλιά τους:

Τα 10 πιο συχνά λάθη και οι συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσεις για το τέλειο νυφικό χτένισμα

1. Αφήνουν τη βαφή για την τελευταία στιγμή

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τελείως χρώμα μία εβδομάδα πριν την τελετή; Δεν θα είσαι με τα καλά σου! Αν δεν είσαι σίγουρη για την απόχρωση και όπως αυτή φαίνεται στις φωτογραφίες, ξεκίνα τουλάχιστον 3 μήνες νωρίτερα να πειραματίζεσαι ενώ μην ξεχνάς ότι υπάρχουν και οι εναλλακτικές των χρωμοσαμπουάν καθώς και οι τεχνικές του κομμωτηρίου, όπως τα ξανοίγματα και το balayage, που χαρίζουν ανανέωση και λάμψη στο χρώμα σου αλλά σε καμία περίπτωση δεν το αλλάζουν ολοκληρωτικά θέτοντας σε κίνδυνο το look σου.

2. Λούζονται τη μέρα του γάμου

Προτίμησε να λουστείς μία μέρα πριν τον γάμο, έτσι ώστε τα μαλλιά σου να έχουν πάρει φόρμα και να είναι πολύ πιο δυνατά και σταθερά για το νυφικό χτένισμά σου. Διαφορετικά τα μαλλιά σου θα είναι τόσο απαλά και λεία, που ό,τι hair look και να έχεις κατά νου απλά θα "γλιστράει". Άλλωστε, μην ξεχνάς, ότι στόχος σου είναι το νυφικό χτένισμα να κρατήσει όλο το βράδυ και όχι να διαλυθεί λίγες ώρες μετά.

3. Ετοιμάζονται μέσα στον πανικό

Μπορεί για εσένα το θέμα των μαλλιών την ημέρα του γάμου σου να είναι κάτι πολύ σημαντικό, αλλά σκέφτηκες πόσο στρες μεταφέρεις και στον άνθρωπο που είναι υπεύθυνος γι' αυτό; Χαλάρωσε, βρες τον ιδανικό hairstylist για εσένα και κάνε μαζί του αρκετές δοκιμές πριν τη μέρα του γάμου, έτσι ώστε να είσαι σίγουρη πως όλα θα πάνε κατ' ευχήν.

Δείτε περισσότερα στο missbloom.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i