7 μυστικά για να χρησιμοποιούμε σωστά το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες

... και να έχεις κάθε μέρα βλέμμα γεμάτο ένταση και γατίσιο αποτέλεσμα.

beauty-in-our-eyes-picture-id507376966

Πάντα πριν την μάσκαρα

Μην κάνεις το λάθος και το χρησιμοποιήσεις μετά την πρώτη στρώση καθώς έτσι κάνεις κακό στις βλεφαρίδες σου που μπορεί να σπάσουν ή να τραβηχτούν από το ειδικό εργαλείο. Φρόντιζε πάντα να το χρησιμοποιείς πριν την μάσκαρα και να αφαιρείς το περιττό προιόν από το βουρτσάκι πριν την εφαρμογή ώστε να μην χάσουν σταδιακά τον όγκο και την καμπύλη τους οι βλεφαρίδες σου.

Μην ασκείς μεγάλη πίεση

Μπορεί να πιστεύεις ότι πιέζοντας δυνατότερα θα δημιουργήσεις μεγαλύτερη καμπύλη και με περισσότερη διάρκεια αλλά για ακόμα μια φορά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τις σπάσεις και μάλιστα κοντά στη ρίζα. Είναι προτιμότερο λοιπόν να επαναλάβεις τη διαδικασία μια με δύο φορές για δύο δευτερόλεπτα παρά να ασκήσεις μεγάλη πίεση.

Ζέστανε το ψαλίδι σου

Πρόκειται για τρικ των επαγγελματιών που πανεύκολα μπορείς να αντιγράψεις. Πριν χρησιμοποιήσεις το ψαλίδι σου ακούμπησε το για λίγο πάνω σε θερμαινόμενο σώμα ή ζέστανε λίγο την επιφάνεια με το πιστολάκι σου. Εναλλακτικά μπορείς να βάλεις το ψαλίδι σου σε ζεστό νερό και να το στεγνώσεις καλά πριν την χρήση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i