Ανακάλυψε τη σωστή βραδινή ρουτίνα για τoν τύπο της επιδερμίδας σου

Ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σου, χρειάζεσαι διαφορετικά συστατικά για τη βραδινή ρουτίνα της ομορφιάς σου.

Ανακάλυψε τη σωστή βραδινή ρουτίνα για τoν τύπο της επιδερμίδας σου

Όταν επιλέγεις προϊόντα για την “πρωινή” περιποίηση της επιδερμίδας σου, φροντίζεις να είναι τα κατάλληλα για τον τύπο του δέρματός σου. Το ίδιο πρέπει να κάνεις και για τη βραδινή ιεροτελεστία της ομορφιάς σου, προκειμένου να ενισχύσεις τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης και να αναπληρώσεις τις απώλειες υγρασίας.

Αν έχεις κανονική επιδερμίδα

Τα χαρακτηριστικά της: Η κανονική είναι σχεδόν η τέλεια επιδερμίδα. Είναι λεία και απαλή, έχει καλή κυκλοφορία αίματος και δεν είναι ευαίσθητη, ενώ μπορεί να είναι μεικτή στην περιοχή Τ. Προκειμένου να διατηρήσει την υγιή της εμφάνιση, χρειάζεται πλούσια ενυδάτωση και προστασία.

Η σωστή βραδινή ρουτίνα: Για να απολαμβάνεις κάθε πρωί την όψη του προσώπου σου στον καθρέφτη, το προηγούμενο βράδυ θα πρέπει να αφιερώσεις στον εαυτό σου 5 λεπτά. Ξεκίνησε την ιεροτελεστία με τον καθαρισμό και μετά σε απολύτως καθαρή επιδερμίδα χρησιμοποίησε έναν ορό ή μια κρέμα νύχτας. Αν δεν έχεις ακόμη σημάδια γήρανσης, επίλεξε ένα ενυδατικό προϊόν, ενώ μία φορά την εβδομάδα κάνε μια μάσκα ενυδάτωσης ή λάμψης.

Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα…

…Διάβασε τη συνέχεια στο Madamefigaro.gr 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i