Φύση και επιστήμη στην πράξη

Η Solgar ανανεώνεται και παρουσιάζει το προϊόν Skin, Nails and Hair.

shutterstock_242984920

Η Solgar, ηγέτης στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής στην Ελλάδα και κορυφαία εταιρία στον χώρο παγκοσμίως, είναι στον αέρα με μια νέα δυνατή καμπάνια επικοινωνίας. Η νέα καμπάνια ενσωματώνει όλα τα καινούρια στοιχεία της ταυτότητας και της επικοινωνίας του brand: νέο μόττο, ανανεωμένη εικαστική παρουσίαση και νέο μήνυμα, ενώ περιλαμβάνει 360ο εφαρμογές σε όλα τα μέσα, καθώς και στα σημεία πώλησης.

Το νέο μόττο της Solgar, «Φύση και επιστήμη στην πράξη», εκφράζει την καρδιά της φιλοσοφίας του brand και αποτελεί μια ξεκάθαρη και δυνατή δήλωση της εξειδικευμένης επιστημονικής γνώσης της μάρκας, η οποία διαλέγοντας υψηλής ποιότητας συστατικά από τη φύση, δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες. Παράλληλα, εκτός από το νέο μόττο, στο λογότυπο του brand συνεχίζει να προβάλλεται η μακρά ιστορία και κληρονομιά του, η οποία έχει τις ρίζες της πίσω στο 1947.

Ένα μέτατρον έρχεται να συμπληρώσει το μόττο και μαζί να διαμορφώσουν τη νέα εικαστική ταυτότητα της μάρκας. Το μέτατρον είναι αρχαίο σύμβολο και σχήμα που απαντάται ευρέως στην ίδια τη φύση, από τις νιφάδες του χιονιού, μέχρι τα λουλούδια, το μόριο DNA του ανθρώπου που είναι ο βασικός δομικός λίθος της ζωής, μέχρι και το δίχως όρια σύμπαν μέσα στο οποίο βρίσκεται η γη μας.

solgar_skin_nails_and_hair_new_campaign

Ως στοιχείο της ταυτότητας συμβολίζει την ισορροπία ανάμεσα στους δύο βασικούς πυλώνες του brand: την εξειδικευμένη επιστημονική γνώση της Solgar και τη φύση, απ’ όπου αντλεί τις πρώτες της ύλες.

Όσον αφορά στο μήνυμα της νέας καμπάνιας, η οποία ξεκινά με την προβολή του προϊόντος Skin, Nails and Hair, αυτό είναι ξεκάθαρο και βασίζεται στο DNA της μάρκας:  Η Solgar συνδυάζει τη μακρόχρονη επιστημονική της γνώση με τις καλύτερες πρώτες ύλες από τη φύση και δημιουργεί μοναδικές αποτελεσματικές φόρμουλες που βελτιώνουν τα ζητήματα υγείας και ομορφιάς που απασχολούν τους ανθρώπους στην καθημερινή τους ζωή.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i