Beauty & Life

Το Beauty & Life στη Λεωφόρο Συγγρού προσφέρει σε κάθε γυναίκα αυτά που έχει περισσότερο ανάγκη: τεχνογνωσία , εμπειρία και τελευταίας τεχνολογιάς εξοπλισμό.

BEAUTY_LIFE_04

To Beauty & Life σου λύνει όλες τις απορίες σχετικά με τα πιο βασικά προβλήματα:

Γιατί να επισκεφτούμε το κέντρο Beauty & Life και τι υπηρεσίες μπορούμε να απολαύσουμε;

Στο κέντρο μας θα βρείτε τις πιο εξελιγμένες θεραπείες για την αντιμετώπιση όλων των βλαβών του δέρματος (υπερμελάγχρωση, ακμή, γήρανση, ευαισθησία, ρυτίδες, χαλάρωση) σε συνδυασμό με προϊόντα βιοτεχνολογίας, καθώς και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως :ραδιοσυχνότητες (RF) για σύσφιξη, Laser Αλεξανδρίτη, Κρυολιπόλυση κ.ά.

Η τεχνογνωσία , η εμπειρία και ο εξοπλισμός μας είναι το τρίπτυχο για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε όποιο πρόβλημα σας απασχολεί.

Ποια είναι η σωστή αντιμετώπιση της ροδόχρου ακμής και πόσο χρονικό διάστημα καλύπτει η θεραπεία;

Η σωστή αντιμετώπιση της ροδόχρου ακμής ύστερα από πολλά χρόνια αναζήτησης της ιδανικής θεραπείας , είναι το C.R. (Chronic Redness) της pHformula. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά όσο αφορά την ερυθρότητα, την απευαισθητοποίηση του δέρματος, την ενδυνάμωση στα τοιχώματα των αγγείων ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει την δημιουργία ευρειαγγειών. Μια ακόμα δράση του C.R. είναι η ρύθμιση της λιπαρότητας.

BEAUTY_LIFE_02

Ακμή μετά τα 40: Γιατί εμφανίζεται και υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί;

Η ακμή μετά τα 40 είναι πλέον ένα πολύ συχνό φαινόμενο των τελευταίων δεκαετιών. Ο λόγος είναι οι ορμονικές διαταραχές και ο τρόπος ζωής με κυρίαρχο ρόλο να έχουν το άγχος και η διατροφή. Η αντιμετώπιση της ακμής γίνεται με την σωστή φροντίδα του δέρματος, όπως π.χ. με θεραπεία σαλικυλικού οξέως που είναι το ιδανικό για την αντιμετώπιση της ακμής λόγω της ισχυρής αντισηπτικής και αντιφλεγμονώδους δράσης του.

Υπερμελάγχρωση: Τι είναι, αιτίες εμφάνισης και ανάλυση των μη επεμβατικών λευκαντικών μεθόδων.

Η υπερμελάγχρωση είναι μια διαταραχή των κοκκίων μελανίνης του δέρματος. Η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο που είναι το πρωταρχικό αίτιο, η ηλικία του ατόμου, κάποια ορμονική διαταραχή, προκαλούν άνιση κατανομή της μελανίνης σε διάφορες περιοχές του προσώπου αλλά και του σώματος όπως π.χ. στα χέρια, στο στέρνο και στην πλάτη. Η εξέλιξη της κοσμετολογίας μας επιτρέπει να χρησιμοποιούμε μη επεμβατικές μεθόδους στον αποχρωματισμό του δέρματος.

Όταν λέμε μη επεμβατικές μεθόδους εννοούμε γρήγορη αποκατάσταση του δέρματος χωρίς έντονη αποφολίδωση και ερυθρότητα. Δηλαδή ο θεραπευόμενος μετά την θεραπεία θα μπορεί να συνεχίσει κανονικά τις καθημερινές του δραστηριότητες. Οι θεραπείες που χρησιμοποιούμε στο κέντρο μας για την αντιμετώπιση της υπερμελάγχρωσης είναι η M.E.L.A. και το TCA της pHformula, πατενταρισμένα διαλύματα οξέων που διαπερνούν την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος χωρίς να την επηρεάζουν και να την ερεθίζουν με στόχο να φτάσουν στο κυρίως δέρμα, εκεί όπου υπάρχει η βλάβη.

BEAUTY_LIFE_03

Αποστολή «ρυτίδες»: Από ποια ηλικία ξεκινάει η σωστή πρόληψη και πώς εξελίσσεται;

Η πρόληψη στην αντιγήρανση ξεκινάει –όσο και να σας φανεί περίεργο- μετά την ηλικία των 20. Από εκεί ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση της γήρανσης του δέρματος. Σαφώς και δεν θα ξεκινήσει κανείς στα 20 μια θεραπεία αντιγήρανσης. Θα πρέπει όμως να φροντίζει το δέρμα του εντατικά ώστε να αναβάλλει την διαδικασία της γήρανσης όσο μπορεί. Ιδανικά, θεραπεία αντιγήρανσης μπορούμε να ξεκινήσουμε από την ηλικία των 30 όπου και εμφανίζονται τα πρώτα σημάδια. Μεγάλες αλλαγές στο δέρμα μας παρατηρούμε από τα 40 και μετά.

Σημάδια γήρανσης: Πώς εξαφανίζονται χωρίς νυστέρι; Κάποιους μπορεί να τους τρομάζει η διαδικασία του νυστεριού και των πιο επεμβατικών μεθόδων αντιμετώπισης της γήρανσης. Υπάρχει όμως τρόπος μη επεμβατικός και για πρόληψη αλλά και για θεραπεία από τα σημάδια γήρανσης. Υπάρχουν 2 είδη γήρανσης: 1. ενδογενής ή βιολογική γήρανση 2. εξωγενής γήρανση ή φωτογήρανση Και στις 2 περιπτώσεις η αντιμετώπιση πρέπει να γίνεται με συνδυαστικές μεθόδους ώστε να πετύχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αυτές είναι: - A.G.E. της pHformula, διάλυμα οξέων ανάπλασης του δέρματος και ενεργοποίησης κολλαγόνου - Ραδιοσυχνότητες (RF), προκαλούν κολλαγέννεση για ‘’γέμισμα’’ των ρυτίδων και αναδιαμόρφωση του οβάλ του προσώπου - Μεσοθεραπεία, ενέσιμη και μη ενέσιμη

BEAUTY_LIFE_05

Η σημασία της επίσκεψης σε ειδικά κέντρα φροντίδας του δέρματος και γιατί δεν πρέπει να αμελούμε την φροντίδα του προσώπου μας.

Οι ειδικοί της φροντίδας του δέρματος είναι αυτοί που έχουν την γνώση και την εμπειρία ώστε να σας κατευθύνουν και να σας προτείνουν ποια είναι η ιδανική θεραπεία για το δέρμα σας και ποια προϊόντα πρέπει να χρησιμοποιείτε. Το δέρμα είναι το όργανο που παρεμβάλλει μεταξύ του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος του οργανισμού. Οι λειτουργίες του είναι πολλαπλές καθώς συμβάλλει στην ομοιόσταση , έχει θερμορυθμιστικό ρόλο και αντανακλά την υγεία του οργανισμού. Η φροντίδα του λοιπόν είναι απαραίτητη.   Mάθε περισσότερα εδώ: www.beautylife.com.gr

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό εδώ 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i