Bionome

Το bionome health club στην Αργυρούπολη δίνει λύση στην επιθυμία κάθε γυναίκας για ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας, ομορφιάς και ευεξίας, που να πληρούν τα σύγχρονα τεχνολογικά πρότυπα αλλά και να εγγυώνται την επιστημονική και επαγγελματική συνέπεια στο μέγιστο βαθμό.

BIONOME_03-650x960

Γιατί να επισκεφτούμε το bionome health club και τι υπηρεσίες μπορούμε να απολαύσουμε;

Τo συγκριτικό πλεονέκτημα του bionome για να μας επιλέξει ο υποψήφιος πελάτης είναι αυτό που εμείς ονομάζουμε "bionome experience": To concept "bionome experience" έχει να κάνει τόσο με την προσέγγιση του πελάτη όσο και με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Όσον αφορά την προσέγγιση του πελάτη, στο κέντρο μας η ενδιαφερόμενη/ος απολαμβάνει προσωπική φροντίδα σε ένα φιλικό περιβάλλον, συνδυασμένη με την ολιστική προσέγγισή μας σε θέματα αντιγήρανσης, που βασίζεται στην επιστημονική διάγνωση. Μετά την ιδιαίτερα σημαντική πρώτη επίσκεψη (δωρεάν διάγνωση - κατανόηση αισθητικού προβλήματος) ο πελάτης επίσης απολαμβάνει πρωτόκολλα θεραπείας εξατομικευμένα για τον ίδιο.

Η ποιότητα των υπηρεσιών μας εξασφαλίζεται: αρχικά με τον υπερσύγχρονο εξοπλισμό μας, απαρτιζόμενο από μηχανήματα και lasers ευρείας γκάμας που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα για πρόσωπο, σώμα και αποτρίχωση. Συνεχίζοντας, χρησιμοποιούμε δερμοκαλλυντικά κορυφαίων οίκων του εξωτερικού απόλυτα ασφαλή και χωρίς χημικά συντηρητικά.

Τέλος, το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας που αποτελείται από επαγγελματίες του χώρου με μεγάλη εμπειρία, γνωρίζει και αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες συνδυαστικά με εξελιγμένα πρωτόκολλα ιατρικής αισθητικής και σας τα προσφέρει σε προσιτές τιμές. Για τους τακτικούς μας πελάτες, μέλη της οικογένειας bionome, εφαρμόζουμε το σύστημα επιβράβευσης buy and win.

Ποιά είναι η σωστή αντιμετώπιση της ροδόχρους ακμής και πόσο χρονικό διάστημα καλύπτει η θεραπεία;

Η ροδόχρους ακμή είναι ένα χρόνιο εξάνθημα που εντοπίζεται συνήθως στη μεσότητα του προσώπου (μύτη, παρειές, μέτωπο, περιοφθαλμικά και πηγούνι). Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται εμφανίζονται μικρές αγγειακές βλάβες στο δέρμα. Ροδόχρους Ακμή. Πρόληψη - Θεραπεία Το άτομο θα πρέπει να αποφεύγει τους ερεθισμούς στο δέρμα του και θα πρέπει να φοράει αντηλιακό καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Η καλύτερη θεραπεία της ροδόχρου ακμής είναι η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος του δέρματος.

Στο bionome health club για την αντιμετώπιση της ροδόχρους ακμής εφαρμόζουμε τη θεραπεία CR της PH Formula με εξαιρετικά αποτελέσματα. Η συγκεκριμένη θεραπεία περιέχει στοιχεία που είναι κατευναστικά, αναπλαστικά και ενυδατικά. Πιο συγκεκριμένα περιέχει ρετινόλη, νιασιναμίδιο, λακτοβιονικό, αζελογλυσίνη κτλ. Τα στοιχεία αυτά θα θεραπεύσουν την ερυθρότητα και θα καταστήσουν το δέρμα και πάλι υγειές. Απαιτούνται 4-6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 15 μέρες ανά συνεδρία.

Σαν συνέχεια της θεραπείας στο σπίτι, ιδανικά είναι τα εξειδικευμένα προϊόντα CR recovery serum και post recovery cream τα οποία βοηθούν στην αποκατάσταση και ρύθμιση των μηχανισμών λειτουργίας του δέρματος. Τα αποτελέσματα είναι καταπληκτικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι η μοναδική σήμερα στην αγορά για άμεσο και μόνιμο αποτέλεσμα. Στο bionome health club επιλέγουμε τις θεραπείες και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε πάντα με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα.

BIONOME_04

Ακμή μετά τα 40: Γιατί εμφανίζεται και υπάρχει τρόπος να αντιμετωπιστεί;

Ακμή εμφανίζεται πια πολύ πιο συχνά μετά το 40ο έτος της ηλικίας και ονομάζεται ενήλικος ακμή. Η κυριότερη αιτιολογία της είναι οι ορμονικές διαταραχές και το άγχος. Σημαντικό ρόλο παίζουν στην εμφάνισή της και διάφορα καλλυντικά πλούσια σε έλαια (που φράζουν τους πόρους του δέρματος) και βαριά προϊόντα μακιγιάζ που δεν αφήνουν το δέρμα να αναπνέει σωστά. Άλλος παράγοντας είναι η χρήση κάποιων φαρμάκων που περιέχουν λίθιο, βαρβιτουρικά και ανδρογόνα. Η εξέλιξη της σύγχρονης ιατρικής αισθητικής και η σύγχρονη τεχνολογία μας παρέχουν πλέον πολλές δυνατότητες για την αντιμετώπιση της ενηλίκου ακμής.

Στο bionome health club αφού πρώτα γίνει η κλινική εξέταση του δέρματος, στη συνέχεια αποφασίζουμε το είδος της θεραπείας που θα ακολουθηθεί. Μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία που εφαρμόζουμε στο κέντρο μας είναι η Acne solution της PH Formula, η οποία μας δίνει τη δυνατότητα ανάλογα με το μέγεθος και τον τύπο του προβλήματος να εφαρμόσουμε εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας συνδυαστικά με laser για την ακμή. Τα αποτελέσματα είναι εξαιρετικά και άμεσα από τη πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Υπερμελάγχρωση: Τι είναι, αιτίες εμφάνισης και ανάλυση των μη επεμβατικών λευκαντικών μεθόδων.

Η υπερμελάγχρωση του δέρματος χαρακτηρίζεται από τη συσσώρευση μιας χρωστικής ουσίας της μελανίνης η οποία παράγεται σε μεγαλύτερες ποσότητες από τα μελανοκύτταρα, όταν αυτά βρίσκονται σε κατάσταση πανικού από επίθεση που δέχονται από διάφορους (ενδογενείς ή εξωγενείς) παράγοντες. Στις βλάβες αυτές περιλαμβάνονται οι εφηλίδες, οι φακές, το μέλασμα, οι μεταφλεγμονώδεις υπερμελαγχρώσεις.

Οι σημαντικότερες αιτίες εμφάνισή της είναι η χρόνια έκθεση στον ήλιο, οι ορμονικές ανακατατάξεις (οιστρογόνα), η χρήση αντισυλληπτικών, κατά την εγκυμοσύνη (Χλόασμα), ο τραυματισμός του δέρματος (μετατραυματική μελάγχρωση) μετά από ακμή, εγκαύματα, έκζεμα, επεμβάσεις και γενικότερα μετά από κάποια δερματική φλεγμονή. Η αντιμετώπιση του μελάσματος – χλοάσματος (πανάδων) χρειάζεται συνδυαστική εφαρμογή θεραπευτικών επιλογών, για να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η αντιμετώπισή της ποικίλει και είναι ανάλογη με το μέγεθος της φθοράς.

Η διαδικασία που ακολουθούμε στο bionome health club βασίζεται στο τρίπτυχο: διάγνωση - ενημέρωση - επιλογή θεραπείας Δεν εφαρμόζουμε απλά μια θεραπεία υπερμελάγχρωσης. Δίνουμε ουσιαστικές λύσεις στο πρόβλημα με συνδυαστικά και εξατομικευμένα πρωτόκολλα. Η προσέγγισή μας είναι ότι στην υπερμελάγχρωση δεν λειτουργούμε ποτέ επιθετικά λόγω του μεγάλου κινδύνου επανεμφάνισή της. Για αυτό και θεωρούμε ότι οι επεμβατικές θεραπείες έχουν αντίθετα αποτελέσματα. Αρχικά προηγείται δερμοανάλυση με το σύγχρονο διαγνωστικό σύστημα 3D LIFEVIZ για να διαγνωστεί το βάθος της υπερμελάγχρωσης, εάν είναι χοριακό ή επιφανειακό.

Στη συνέχεια επιλέγεται το συνδυαστικό πρωτόκολλο που θα ακολουθηθεί. Οι κυριότεροι τρόποι αντιμετώπισης είναι ειδικές αγωγές με εξελιγμένα συστήματα αναδόμησης της PH formula "M.E.L.A powerclay" σε συνδυασμό με Vitamin C, TCA touch - Deep Peeling - καινοτόμος φόρμουλα τριχλωροξικού οξέος με σύστημα βραδείας αποδέσμευσης και αντιφλεγμονώδεις παράγοντες, δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, μεσοθεραπεία η οποία περιέχει λευκαντικούς, αντιοξειδωτικούς και ρυθμιστικούς παράγοντες για την καταστολή της μελανινοσύνθεσης. Στο κέντρο μας υπάρχει εξατομίκευση στη θεραπεία του κάθε περιστατικού έτσι ώστε να έχει το μέγιστο αποτέλεσμα με την μεγαλύτερη ασφάλεια.

BIONOME_01

Αποστολή "ρυτίδες": Από ποιά ηλικία ξεκινάει η σωστή πρόληψη και πως εξελίσσεται;

Είναι σημαντικό να κατανοήσουμε ότι οι ρυτίδες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες. Οι δυναμικές ή αλλιώς ρυτίδες έκφρασης προκαλούνται από τη σύσπαση των μυών σε όλες τις ηλικίες. Οι στατικές ή ρυτίδες ηρεμίας δημιουργούνται σε μεγαλύτερες ηλικίες και είναι ουσιαστικά οι ρυτίδες έκφρασης που μετατρέπονται σε στατικές. Αφού λοιπόν δεν μπορούμε να σταματήσουμε το χρόνο, αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να επιβραδύνουμε την εμφάνισή τους με τη σωστή πρόληψη. Η σωστή πρόληψη ξεκινά από την ηλικία των 20 ετών, καθώς από αυτή την ηλικία και μετά η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης από τον οργανισμό αρχίζει να επιβραδύνεται. Ωστόσο, τα πρώτα σημάδια της γήρανσης και οι ορατές ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους μετά την ηλικία των 30 ετών.

Στρατηγικές για την πρόληψη των ρυτίδων είναι η αποφυγή της υπερέκθεσης στον ήλιο, η αποφυγή καπνίσματος, υγιεινή διατροφή. Στρατηγικές θεραπείας για την πρόληψη είναι ο συστηματικός βαθύς καθαρισμός του δέρματος σε συνδυασμό με θεραπευτικά πρωτόκολλα αντιοξείδωσης και βαθιάς ενυδάτωσης, έτσι ώστε να διατηρείται στην καλύτερη κατάσταση ο υδρολιπιδικός μανδύας του δέρματος. Ενδεικτικά μερικές από τις θεραπείες που εφαρμόζουμε για την αντιμετώπιση των ρυτίδων στο κέντρο μας είναι: Μεσοθεραπεία με πλούσιο διάλυμα δραστικών ουσιών. Υαλουρονικό οξύ, άριστο υλικό γεμίσματος των ρυτίδων των χειλιών και του προσώπου.

Το Fractional Laser είναι το μόνο laser που κάνει ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση εξαφανίζοντας τις ρυτίδες και τα σημάδια του χρόνου καθώς δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη. Mesoresurfacing - 11 ισχυρά συστατικά έχουν συνδυαστεί μοναδικά ώστε να δημιουργήσουν την απόλυτη θεραπεία αναδόμησης της pHformula. Στο bionome health club έχουμε τη γνώση και την εξειδίκευση σε όλες τις θεραπείες πρόληψης και αντιμετώπισης των ρυτίδων αποτελεσματικά. Χρησιμοποιούμε σύγχρονο εξοπλισμό, συνδυαστικά πρωτόκολλα με κορυφαία υλικά παρέχοντας τα μέγιστα αποτελέσματα σε κάθε θεραπεία που θα επιλέξετε.

Σημάδια γήρανσης: Πώς εξαφανίζονται χωρίς νυστέρι;

Τα σημάδια της γήρανσης του δέρματος είναι ορατά από την 3η συνήθως δεκαετία του ατόμου και επιδεινώνονται με την πάροδο του χρόνου. Το δέρμα αρχίζει να χάνει την ικανότητα αποκατάστασης των φθορών του περίπου στα 30, και όταν δεν λαμβάνονται μέτρα πρόληψης και αποκατάστασης αυτών, τα χαρακτηριστικά της γήρανσης εμφανίζονται μετά τα 40. Τα σημάδια της γήρανσης είναι ποικίλα και μερικά από αυτά είναι: λέπτυνση της επιδερμίδας, ξηρότητα του δέρματος, εμφάνιση κηλίδων & λεπτών ρυτίδων, ευρυαγγείες, ακτινικές κερατώσεις & υπερκερατώσεις, απώλεια όγκου και λίπους, χαλάρωση του δέρματος.

Στο bionome health club αντιμετωπίζουμε τα φαινόμενα της γήρανσης ολιστικά, αξιοποιώντας όλες τις δυνατότητες της ιατρικής αισθητικής επιστήμης και της σύγχρονης τεχνολογίας. Εμείς πιστεύουμε ότι για τη σωστή και επιτυχή επιλογή ενός ολοκληρωμένου προγράμματος αντιγήρανσης και αναδόμησης του προσώπου ή σώματος είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας. Αφού προηγηθεί κλινική εξέταση και τρισδιάστατη απεικόνιση με το εξελιγμένο διαγνωστικό σύστημα εντόπισης και ανάλυσης των βλαβών τόσο επιφανειακά όσο και στα πιο βαθιά στρώματα του δέρματος, επιλέγεται το πιο κατάλληλο και εξατομικευμένο πρωτόκολλο θεραπείας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε μερικές από τις μη επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζουμε για να αντιμετωπίσουμε την γήρανση του δέρματος: Mesoresurfacing - 11 ισχυρά συστατικά έχουν συνδυαστεί μοναδικά ώστε να δημιουργήσουν την απόλυτη θεραπεία αναδόμησης της pHformula, Fractional Laser για ανάπλαση και αναδόμηση του δέρματος καθώς δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και ενεργοποιεί τα κύτταρα που παράγουν κολλαγόνο και ελαστίνη.

Laser Αντιγήρανσης - η ακτίνα του laser ενεργοποιεί τους ινοβλάστες προκαλώντας νεοκολλαγένεση, Ραδιοσυχνότητες (RF) -ιδανική θεραπεία για τη χαλάρωση του δέρματος με άμεση σύσφιξη του ιστού, Eνέσιμες μεσοθεραπείες με υαλουρονικό, βιταμίνες, και αμινοξέα, Peelings καινούργιας γενιάς βραδείας αποδέσμευσης και άλλα. Το σίγουρο είναι ότι τα σημάδια της γήρανσης μπορούν να εξαφανιστούν χωρίς νυστέρι μέσω αντιγηραντικών μεθόδων και εξελιγμένων τεχνολογιών τις οποίες χρησιμοποιούμε συνδυαστικά έτσι ώστε να επιταχύνουμε τον μηχανισμό διέγερσης του κυτταρικού μεταβολισμού και κατά συνέπεια τη βιοσύνθεση βασικών ουσιών όπως πρωτεϊνών και λιπιδίων που συμβάλλουν στην αναδόμηση του ιστού.

BIONOME_05

Η σημασία της επίσκεψης σε ειδικά δερματολογικά κέντρα και γιατί δεν πρέπει να αμελούμε την φροντίδα του προσώπου μας.

Πάρα πολλοί πιστεύουν ότι δεν είναι απαραίτητη η επίσκεψή τους σε ένα ειδικό δερματολογικό κέντρο και ότι είναι περιττή μια εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη άποψη ενός ειδικού. Η αλήθεια είναι όμως, πως ο καθένας μόνος του δεν έχει την επαρκή γνώση, την επιστημονική κατάρτιση και τα μέσα για να δώσει ουσιαστική λύση σε ένα τόσο μεγάλο και πολυδιάστατο θέμα όπως είναι η πρόληψη και η αντιγήρανση του δέρματος.

Η γήρανση του δέρματος εξαρτάται από πολλούς παράγοντες ενδογενείς και εξωγενείς. Για αυτό και χρειάζεται σοβαρή και ολιστική προσέγγιση ως προς την αντιμετώπισή της. Απαιτείται επιστημονική γνώση, εμπειρία, και προηγμένη τεχνολογία. Μόνο έτσι μπορεί να επιτευχθεί η εξατομίκευση του κάθε περιστατικού και η επιλογή του σωστού θεραπευτικού πρωτοκόλλου για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δεν πρέπει ποτέ να αμελούμε την φροντίδα του δέρματος μας είτε στο πρόσωπο είτε στο σώμα, εάν πραγματικά σεβόμαστε τον εαυτό μας και θέλουμε να είμαστε υγιείς. Γιατί, μην ξεχνάμε ότι η φροντίδα είναι κομμάτι του πολιτισμού μας και δεν έχει μόνο εξωτερικά οφέλη αλλά στοχεύει στην κατάκτηση της ψυχοσωματικής ισορροπίας. Έτσι θα γεμίζουμε διαρκώς αυτοπεποίθηση και θα αισθανόμαστε πάντα ενεργοί. Άρα η φροντίδα του προσώπου και του σώματος είναι προνόμιο αλλά και καθήκον όλων μας! Για περισσότερη ενημέρωση σχετικά με το bionome experience στο www.bionome.gr

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό εδώ 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i