Μπορείς να κάνεις laser αποτρίχωση και σε μαυρισμένο δέρμα ή ανοιχτόχρωμη τρίχα;

Ναι, με το Soprano Ice Platinum.

shutterstock_326073434

Mέχρι πρόσφατα η αποτρίχωση με laser είχε κάποιους απαράβατους κανόνες και περιορισμούς που σχετίζονταν κυρίως με τον τύπο του δέρματος, της τρίχας αλλά και με τον ήλιο. Οι νέες τεχνολογίες, όμως, έλυσαν αυτό το πρόβλημα και πλέον μπορείς να κάνεις αποτρίχωση με laser ακόμα και σε μαυρισμένο δέρμα ή σε ανοιχτόχρωμη τρίχα με το νέο Soprano Ice Platinum.

Τι είναι;

Πρόκειται για ένα βραβευμένο σύστημα laser αποτρίχωσης, αφού το Soprano Ice Platinum είναι το πρώτο –και το μοναδικό στον κόσμο– που συνδυάζει τρεις διαφορετικές τεχνολογίες και τα πλεονεκτήματά τους σε μία συσκευή:

▶ Τεχνολογία Αλεξανδρίτη: Ιδανική για τους περισσότερους τύπους και τις αποχρώσεις τρίχας, κυρίως για τις πιο λεπτές και ανοιχτόχρωμες.

▶ Τεχνολογία διοδικού laser: Ιδανική για μεγάλη αποτελεσματικότητα και ταχύτητα στη θεραπεία.

▶ Τεχνολογία Yag: Ιδανική για μεγαλύτερη διείσδυση στην τρίχα και η πλέον κατάλληλη για τους πιο σκουρόχρωμους τύπους δέρματος. Έτσι, μπορείς πλέον να έχεις τέλειο αποτέλεσμα, ανεξάρτητα από τον τύπο δέρματος και τρίχας που διαθέτεις, αφού με το Soprano Ice Platinum η θεραπεία εξατομικεύεται ακόμα περισσότερο.

Πώς λειτουργεί;

Συνδυάζοντας συγχρόνως τα τρία πιο αποτελεσματικά μήκη κύματος laser για αποτρίχωση, η συσκευή Soprano Ice Platinum στοχεύει ταυτόχρονα στις δομές της τρίχας καθώς και στα διαφορετικά βάθη όπου αυτή αναπτύσσεται. Έτσι, παρέχει απόλυτα εξατομικευμένη θεραπεία, καθώς οι διαφορετικοί τύποι δέρματος και τρίχας αντιδρούν καλύτερα σε διαφορετικά μήκη κύματος.

Επιπλέον, ενσωματώνει και την αποκλειστική και πολυβραβευμένη μέθοδο αποτρίχωσης SHR, η οποία αυξάνει σταδιακά τη θερμοκρασία του δέρματος μέχρι να φτάσει στο επίπεδο καταστροφής του θύλακα της τρίχας και δεν επιτρέπει την αναδημιουργία της.

Επίσης, παρέχει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια από εγκαύματα και είναι εντελώς ανώδυνη, καθώς η κεφαλή του laser βρίσκεται σε μόνιμη επαφή με το δέρμα και διαθέτει ειδικό ψυκτικό μηχανισμό. Η τεχνική SHR αποτελεί τη μόνη εγκεκριμένη από το FDA για χρήση και σε μαυρισμένα από τον ήλιο δέρματα.

Τα πλεονεκτήματα

▶ Αποτελεσματική, ανώδυνη και ασφαλής αποτρίχωση για κάθε τύπο τρίχας.

▶ Μεγαλύτερη ταχύτητα, χάρη στη μεγάλη κεφαλή θεραπείας.

▶ Μηδενικός χρόνος αποθεραπείας.

▶ Δυνατότητα αποτρίχωσης και των πιο δύσκολων περιοχών, χάρη στην ποικιλία των κεφαλών του.

▶ Αποτρίχωση και σε μαυρισμένα δέρματα το καλοκαίρι.

Ευχαριστούμε τον Αθανάσιο Τσιβγούλη, MD, ιατρό αποκατάστασης, μετεκπαιδευθέντα στη Γερμανία (www.lidsmedical.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Υγεία

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i