Χρώμα μαλλιών για καστανές: 10 αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και μπορείς να κάνεις τώρα στα μαλλιά σου

Δες ανάλογα με την επιδερμίδα σου αλλά και το τι σου αρέσει, ποια απόχρωση είναι η σωστή για εσένα.

Χρώμα μαλλιών για καστανές | 10 αποχρώσεις που σου ταιριάζουν και μπορείς να κάνεις τώρα στα μαλλιά σου

Και όμως δεν είναι όλα ίδια. Όταν μιλάμε για την καστανή απόχρωση και τις καστανές αντιλαμβάνεσαι ότι μιλάμε για το μεγαλύτερο ποσοστό γυναικών. Με ευκολία θα λέγαμε, λοιπόν, ότι μπορεί το χρώμα μαλλιών κάθε γυναίκας να είναι διαφορετικό και άρα να μιλάμε για άπειρες ξεχωριστές καστανές αποχρώσεις.

Όμως, επειδή θέλουμε να θέσουμε τα όρια που πρέπει για να καταλήξεις κι εσύ σε μία απόχρωση που να λατρέψεις και να σε χαρακτηρίζει, βρήκαμε τις πιο 10 πιο hot και juicy και σου τις παρουσιάζουμε, για να ξέρεις τι θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου την επόμενη φορά. 

Αλλά επειδή εμείς το ξεκαθαρίσαμε και πιο πάνω, πρέπει να τονίσουμε μία ακόμα φορά, ότι όσο πιστά και αν θέλεις να αντιγράψεις την απόχρωση που θα δεις στα μοντέλα, να ξέρεις ότι στην πραγματικότητα δε θα τα καταφέρεις ποτέ. Και αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, ακόμα και από την ίδια την τρίχα.

Άρα, δες όλες αυτές τις αποχρώσεις παραπάνω σαν κύρια έμπνευση και έπειτα κάνε τις δικές σου δοκιμές στα μαλλιά σου και βρες έπειτα το απόλυτο καστανό που θα σου ταιριάζει γάντι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i