Γίνεται λίφτινγκ... σώματος χωρίς επέμβαση;

Ναι, με τα νήματα PDO που εφαρμόζονται και στο σώμα για θεαματικό αποτέλεσμα.

lifting-somatos-244

Το καλοκαίρι έφτασε και αναρωτιέσαι αν υπάρχει τρόπος για να προλάβεις να διορθώσεις τις ατέλειες στο σώμα σου. Αν το αποτέλεσμα που αναζητάς είναι σύσφιγξη στο σώμα, ανόρθωση και «μάζεμα» σε δύσκολες περιοχές, όπως μπράτσα, κοιλιά, γόνατα, γλουτούς (φυσικά) και στήθος, άμεσα, ανώδυνα και χωρίς χρόνο αποθεραπείας, τότε τα νήματα PDO είναι η τεχνική που ψάχνεις.

Τι είναι τα PDO threads

Τα νήματα PDΟ είναι ο αναίμακτος τρόπος για λίφτινγκ και σύσφιγξη σώματος χωρίς χειρουργείο, χωρίς τομές και χωρίς σημάδια. «Πρόκειται για νήματα 100% βιοαπορροφήσιμα και μακράς διαρκείας, τα οποία χρησιμοποιούνται στην αγγειοχειρουργική για περισσότερα από 20 χρόνια. Υπάρχουν σε διαφορετικά μεγέθη, ανάλογα με τις ανάγκες κάθε ασθενούς» τονίζει η Δέσποινα Καϊσίδου, ιδιοκτήτρια του δερματολογικού κέντρου DKMedical Spot.

Πώς εφαρμόζεται η διαδικασία

Τα νήματα παραμένουν μέσα στο δέρμα ανασηκώνοντας και ανορθώνοντας τους ιστούς, ενώ βελτιώνουν και την υφή της επιδερμίδας επιτυγχάνοντας θεαματική εξάλειψη της χαλάρωσης. Δημιουργείται ουσιαστικά ένα πλέγμα εσωτερικά το οποίο προκαλεί σύσφιγξη στο χαλαρό δέρμα. Οι μικροσκοπικοί κώνοι, οι οποίοι «αγκιστρώνουν» στην εκάστοτε περιοχή, κάνουν μια ορατή ανόρθωση που ξεκινά άμεσα, σταδιακά τον πρώτο μήνα και κυρίως τους τρεις επόμενους μήνες. Τα πρώτα θεαματικά αποτελέσματα ωστόσο τα βλέπεις ήδη αφού φύγεις από το ιατρείο.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν;

Δεν υπάρχουν τομές, ουλές, σημάδια. Η εφαρμογή τους είναι ιδιαίτερα απλή και κυρίως γρήγορη. Θεωρούνται lunch time τεχνική, αφού δε χρειάζεται χρόνος αποθεραπείας. Απαιτούν 30 λεπτά με μία ώρα και κατόπιν μπορείς να επιστρέψεις στις δραστηριότητές σου.

  • Είναι 100% απορροφήσιμα.
  • Επιτυγχάνουν παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Απευθύνονται σε όλους τους τύπους δέρματος με χαλάρωση ή πτώση, έπειτα από απότομη απώλεια βάρους ή από εγκυμοσύνη.

Πού εφαρμόζονται

Σε όλο το σώμα, αλλά θεαματικά αποτελέσματα θα δεις κυρίως σε γλουτούς (ανόρθωση και σύσφιγξη), έσω μηρούς, βραχίονες (μπράτσα), κοιλιά αλλά και στο στήθος.

giatros-3

Ευχαριστούμε τη Δέσποινα Καϊσίδου, ιδιοκτήτρια του δερματολογικού κέντρου DKMedical Spot (Φοίβης 17, Γλυφάδα, τηλ.: 210 9680509, 210 9680589, www.dkmedicalspot.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Life

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i