Ο συνδυασμός μεθόδων που θα σε βοηθήσουν να αλλάξεις το σώμα σου χωρίς χειρουργείο

«Από εμπειρία θα σου πω ότι αυτό που έχει αποτέλεσμα με διάρκεια είναι ένας συνδυασμός μεθόδων που θα αλλάξουν εσένα, τη διατροφική σου συμπεριφορά, το δέρμα και το σώμα σου για πάντα»

good-healthy-breeds-positivity-picture-id657481614 Credit: PeopleImages

«Πώς μπορώ να αλλάξω το σώμα μου, χωρίς χειρουργείο;». Αυτή είναι η ερώτηση που ακούω καθημερινά στο ιατρείο, ειδικά μετά τις γιορτές. Φυσικά, υπάρχουν μη επεμβατικές μέθοδοι που μπορούν να βοηθήσουν να δεις ουσιαστική διαφορά, αλλά από εμπειρία θα σου πω ότι αυτό που έχει αποτέλεσμα με διάρκεια είναι ένας συνδυασμός μεθόδων που θα αλλάξουν εσένα, τη διατροφική σου συμπεριφορά, το δέρμα και το σώμα σου για πάντα. Αυτές τις 4 μέθοδοι αποδεδειγμένα λειτουργούν ιδανικά:

1. Luxomed Therapy για μείωση της λαιμαργίας: Η ιατρική μέθοδος Luxomed Therapy, με την αξιοποίηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας υπερύθρων ILR, επιτυγχάνει την επαναφορά της ορμονικής ισορροπίας στον οργανισμό με τη φυσική ενεργοποίηση ορμονών, όπως οι ενδορφίνες, οι σεροτονίνες και οι ντοπαμίνες. Έτσι, βοηθά στη βελτίωση της διάθεσης και της ευφορίας, καθώς και στη μείωση της νευρικότητας, της λαιμαργίας και της πείνας που προκαλείται κατά τη διάρκεια της προσπάθειας για αδυνάτισμα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την εξάλειψη των εξαρτήσεων από την ανάγκη για γλυκό ή λιπαρές τροφές, χωρίς τη χρήση άλλων ουσιών ή σκευασμάτων και χωρίς καμία παρενέργεια.

2. Friendly Nutrition Behavior: Δημιουργία εξατομικευμένων προγραμμάτων διατροφής, σχεδιασμένων απόλυτα στα μέτρα κάθε ατόμου.

3. Preso Derma Method: Εφαρμόζεται με τη χρήση εξειδικευμένης συσκευής ιατρικής τεχνολογίας που παράγει ειδικό λεμφικό μασάζ με τη βοήθεια κυψελίδων αέρα. Αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη και ευεργετική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα στην:

  • Αύξηση του μεταβολισμού
  • Απομάκρυνση των τοξίνων του μεταβολισμού
  • Πρόληψη της εμφάνισης της κυτταρίτιδας
  • Απομάκρυνση των λιπιδίων

    Παράλληλα, συμβάλλει στη βελτίωση του κυκλοφορικού συστήματος, ενισχύει την αιμάτωση και οξυγόνωση των ιστών και δημιουργεί αίσθημα ευφορίας και ευεξίας.

4. PROELLIXE Vibration: Μόνο 10 λεπτά ανά συνεδρία αρκούν. Το σύστημα Vibrorollage είναι μέθοδος άσκησης για όλο το σώμα και δρα σαν μασάζ σε όλο το σώμα που κάνουν χιλιάδες μικροκύλινδροι. Εύκολα, διασκεδαστικά και χωρίς κόπο, βοηθά ευεργετικά:

  • Στο αδυνάτισμα
  • Στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας
  • Στη μυϊκή τόνωση και σύσφιγξη
  • Στην αντιγήρανση της επιδερμίδας

Ευχαριστούμε τη Μαρία Δόσπρα-Τσακαλίδου, δερματολόγο-αφροδισιολόγο (www.dospraderma.gr).

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για υγεία, διατροφή και γυμναστική στο shape.gr

Read Next

MORE FROM

Διατροφή

Δεικτης μαζας σωματος

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Ποσο νερο πρεπει να πινω

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i

Θερμιδες που καιω στο τρεξιμο

Συμπλήρωσε τα παραπάνω πεδία

i